2000 TL monitör tavsiyesi

mryusufcan

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Merhaba arkadaşlar, en fazla 2 bin lira bütçem var. Samsung CRG50 almıştım vesa uyumluluğu olmadığına bakmamıştım. Pişman oldum sattım. Vesa uyumlu 24 inç 144 Hz tavsiyesi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS VG24VQ şu anda MediaMarkt'a indirimde 1700 TL normalde 1900 2000 TL arası kaçırma derim 3 aydır kullanıyorum çok iyi bir monitör 23.6 inch 144 Hz 1 ms FreeSync kavisli kendinden hoparlorlü sağa sola dönen eğilen dik olan yukarı aşağı oynayan çok iyi bir monitör yanında display ports kablosu bedava kaçırmadan çabuk al.

MSI Optix MAG271C tek geçerim.

Tam olarak model öneremem ama LG markasından şaşmanı istemem.

Excalibur'un monitörleri benim hoşuma gidiyor kavisli falan bir bakmanızı tavsiye ederim ama kalite olarak MSI ve ASUS daha iyi tabii ki.

En fazla iki bin lira.
Bunu dikkate alarak lütfen :(
ASUS VG24VQ şu anda MediaMarkt'a indirimde 1700 TL normalde 1900 2000 TL arası kaçırma derim 3 aydır kullanıyorum çok iyi bir monitör 23.6 inch 144 Hz 1 ms FreeSync kavisli kendinden hoparlorlü sağa sola dönen eğilen dik olan yukarı aşağı oynayan çok iyi bir monitör yanında display ports kablosu bedava kaçırmadan çabuk al.
İnternet sitesinde gözükmüyor :?

MediaMarkt'ın sitesine gir ASUS VG24VQ yaz çıkıyor 1700 TL çok iyi fiyat ben bile aylarca indirim kovaladım 3 ay önce 1750'ye aldım şu anda 1900 2000 TL bu monitör paran hazırsa direk al.
Son 24 saatte 600 kişi bakmış ürüne bir an önce al 3 aydır kullanıyorum aynı fiyata MSI MAG241CV vardı ondan daha iyi emin ol Mag271 diyen arkadaşa bakma.

MediaMarkt'ın sitesine gir ASUS VG24VQ yaz çıkıyor 1700 TL çok iyi fiyat ben bile aylarca indirim kovaladım 3 ay önce 1750'ye aldım şu anda 1900 2000 TL bu monitör paran hazırsa direk al.

Gördüm TUF GAMING VG24VQ | Monitör | ASUS Türkiye sitesinden de inceledim. Eğer stok bitmezse almayı düşünüyorum bir güne
Son 24 saatte 600 kişi bakmış ürüne bir an önce al 3 aydır kullanıyorum aynı fiyata MSI MAG241CV vardı ondan daha iyi emin ol Mag271 diyen arkadaşa bakma.

MediaMarkt internet sitesi sıkıntı çıkarır mı sence?

Fiyatına göre en iyisi zaten yeni ürün 2020 model ben gerçekten çok mennunum ekran parlaklığıda baya iyi aynı fiyattaki MSI 280 CD iken bu 350CD marka fanboyu olmaya gerek yok aynı fiyata hangisi iyiyse onu al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı