2000 TL Monitör tavsiyesi

Genelde marka ayrımı yapmam fakat Acer cidden monitör konusunda başarısız. Benim attığımı öneririm.
Öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim işlerim dolayısıyla bu alacağım monitörü 7 ay boyunca aktif kullanacağım 7 ay sonrasında yılda sadece 2 ay kullanabileceğim ondan dolayı 1500 bandına inme kararı aldım siz ne önerirsiniz? Gerçekten laptop ekranından bezdim artık 60 hz ekranla cs valo gibi oyunlar zulüm hem küçük hem kasıyo gibi görüntü

Öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim işlerim dolayısıyla bu alacağım monitörü 7 ay boyunca aktif kullanacağım 7 ay sonrasında yılda sadece 2 ay kullanabileceğim ondan dolayı 1500 bandına inme kararı aldım siz ne önerirsiniz? Gerçekten laptop ekranından bezdim artık 60 hz ekranla cs valo gibi oyunlar zulüm hem küçük hem kasıyo gibi görüntü

Aoc güzelmiş aklımda samsungun fiyatı 1200 tlydi 1400 olmuş.

Samsung LC24RG50FQMXUF C24RG5 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bunu tavsiye ederim. Görüntü kalitesi mükemmel olan bir monitör.

Son olarak Değerli Arkadaşlar yukarıda sistemim yazıyor bu sisteme 144 hz monitör alsam iyi olur mu orta ayarlarda lolde oyun başı 400 ortalarında 150 lere kadar düşüyor tabi ekranı nvidiaya bağlayınca bu kadar fazla fps valorantta 270 fps düşük ayarlarda alınırmı alsam sorun çıkar mı abimin ekrana hdmı ile bağlamıştım ve laptopumda sadece hdmı girişi var 120 hz den yukarı çıkamamıştım 144 hz e ulaşamadım lakin kablo dandikti gamepower monitörün içinden çıkan kabloydu.

Son olarak Değerli Arkadaşlar yukarıda sistemim yazıyor bu sisteme 144 hz monitör alsam iyi olur mu orta ayarlarda lolde oyun başı 400 ortalarında 150 lere kadar düşüyor tabi ekranı nvidiaya bağlayınca bu kadar fazla fps valorantta 270 fps düşük ayarlarda alınırmı alsam sorun çıkar mı abimin ekrana hdmı ile bağlamıştım ve laptopumda sadece hdmı girişi var 120 hz den yukarı çıkamamıştım 144 hz e ulaşamadım lakin kablo dandikti gamepower monitörün içinden çıkan kabloydu.
Laptopunuza bağlı eğer HDMI 1.4 ise en fazla 120hz eğer hdmi 2.0 ise 144hz verebilir.

Monitördeki 1.4 tü lakin internette 1.4 ün de 144 hz verebileceği yazıyor bnm laptop 2019 çıkışlı sizce var mıdır? nerden anlayabilirim
? internette öyle bir şey yazmıyor... Herkes 1.4'ün en fazla 120hz verebileceğini söylüyor Redditte bu konu hakkında bir şeyler var teknik olarak HDMI 1.3 de 144hz verebilir ancak praktikeye gelince olmuyor bazı kişiler. HDMI 2.0 ile bile 120hz gösterdiğini söylüyor. En mantıklısı DP ancak laptoplarda da DP olmaz.

Son düzenleme:
? internette öyle bir şey yazmıyor... Herkes 1.4'ün en fazla 120hz verebileceğini söylüyor Redditte bu konu hakkında bir şeyler var teknik olarak HDMI 1.3 de 144hz verebilir ancak praktikeye gelince olmuyor bağzı kişiler. HDMI 2.0 ile bile 120hz gösterdiğini söylüyor. En mantıklısı DP ancak laptoplarda da DP olmaz.
En kötü 120hz kaldı diyelim çok fark eder mi? 144 e göre

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı