2000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
2000

Spaschy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendime en fazla 2000 TL'lik monitör arıyorum. Laptopuma ek ekran olarak kullanacağım. Genel olarak oyun oynuyorum ve dizi izliyorum.

Bilgisayarım DP yok, sadece HDMI var. Ancak uzun vadeli olarak monitör almak istediğim için 144Hz ve üstü düşünüyorum. Pivot özellikli ve düşük tepki süreli olursa çok iyi olur. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.

Bugün, ASUS TUF VG249Q almıştım onu iade ettim. 1 adet ölü piksel çıktı. Sizce onu tekrar alınır mı?

Bilgisayarım: Dell 7577, i7 7700HQ, GTX 1050 Ti 4 GB, 16 GB 2400 MHz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim dostum. Son kez sizi rahatsız edeceğim. Açıkçası bugün iade ettiğim ASUS TUF VG249Q gözüme gerçekten güzel gelmişti, AOC olan daha mı iyi sizce? Yoksa tekrar ASUS mu almalıyım.
Önemli değil, istediğin kadar sorabilirsiniz. AOC olan çok daha iyi hocam, ASUS’u ghostingden dolayı mı iade mi ettiniz? Çünkü ghosting sorunlu bir model Asus olan.

Önemli değil, istediğin kadar sorabilirsiniz. AOC olan çok daha iyi hocam, ASUS'u ghostingden dolayı mı iade mi ettiniz? Çünkü ghosting sorunlu bir model ASUS olan.

ASUS'u bu ölü piksel yüzünden iade ettim. Bugün sabah elime ulaştı, test yaptım ve direkt olarak ekranın orta kısımlarında ölü piksel olduğunu gördüm. Öğlen saatlerinde iade ettim. Galiba sizin değerli tavsiyenize uyup, AOC alacağım. Ne yazık ki ölü piksel konusunda şansım yaver gitmedi.

1617039615175.png

1617039652564.png

ASUS'u bu ölü piksel yüzünden iade ettim. Bugün sabah elime ulaştı, test yaptım ve direkt olarak ekranın orta kısımlarında ölü piksel olduğunu gördüm. Öğlen saatlerinde iade ettim. Galiba sizin değerli tavsiyenize uyup, AOC alacağım. Ne yazık ki ölü piksel konusunda şansım yaver gitmedi.

Eki Görüntüle 947439

Eki Görüntüle 947442
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Eki Görüntüle 947439

Eki Görüntüle 947442
Hocam nereden satın aldınız da kolay iade oldu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı