2000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
2000 TL
Tabii ki de sizin tercihiniz ama FPS oyunları için genelde önerilen panel tipi her zaman TN ve en uygun F/P monitörleri önerdim size alması size kalmış.

Evet tek FPS oyunları oynasam düşünmeden TN alırım zaten. Ama günüm PC başında geçiyor sağ olun yine de.
 
Optix G242 var renk performansı bu bütçede en iyisi büyük ihtimal. Fakat yazılımcıymışsın o yüzden öneremeyeceğim. Çünkü pivot özelliği yok. Yani Monitörü dikey konumlandıramıyorsun.

24G2U bakabilirsin. Aynı şekilde renk performansı iyidir. Ayrıca pivot özelliği var. Dikey konumlandırabiliyorsun monitörü.
 

Cevabınız için teşekkürler 24G2U güzel monitör ama fiyatı bir tık pahalı gibi indirim kovalıycam artık.

Peki bu monitör nasıldır.
 
Cevabınız için teşekkürler 24G2U güzel monitör ama fiyatı bir tık pahalı gibi indirim kovalıyacağım artık.


Peki bu monitör nasıldır.
Attığınız monitörde iyidir fakat renk konusunda AOC'un gerisinde kalıyor bir tık.
 
Bende TN panel gözü yoruyor diye biliyorum aynı zamanda renkleri TN panel çok kötü veriyor grafiksel anlamda da TN panel üzecektir tercihim VA ya da IPS'ten yana.
Ne alaka? Grafiksel anlamda falan üzmez. 2015 yılında falan mı kaldınız siz? Veya TN panellerin siyah beyaz gösterdiğini falan mı zannediyorsunuz? VA'ların %90'ı Ghosting'den geçilmiyor, FPS oyunları için en yavaş panel tipini karşılaştırmaya katmayın bile.
 
Asus tuf gaming vg24vq ben 1700tlye aldı şuan 2k gibi birşey çok memnunum alalı 1 hafta oldu tavsiye ederim. Pivot olsun hafif kavis olsun VA panelin canlılığı renkliliği fln tavsiye ederim
Asus tuf gaming vg24vq ben 1700tlye aldı şuan 2k gibi birşey çok memnunum alalı 1 hafta oldu tavsiye ederim. Pivot olsun hafif kavis olsun VA panelin canlılığı renkliliği fln tavsiye ederim
İstersen vg27vq modeli var 27inç
Hepsinde ghosting olcak diye birşey yok o kadar millet alma ghosting fln boş yaptı hiç bi sorunu yok tabikide VA panel daha iyi
 


Grafiksel anlamda dediğim renk bakımından TN panel renkleri doğal veremiyor. Ayrıca amaç sadece FPS oyunu oynamak değil.
 
TN panel pişmanlıktır. Oynadığım oyundan bile zevk aldırmıyor illet panel. IPS'e geçtiğimden beri her gün şükrediyorum. Asla bir daha TN panele bakmam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…