2000 TL mouse önerisi

@Üzgün Makaron

Cyberpunk Versiyonu:

Üründe Optik Switchler var bir nebzede olsa daha hızlı (Fark çok hissedilemez.).

SuperLight'da bakılabilir.

Deathadder v2 Pro Palm Grip için ideal, öyle aman aman bir hafifliği de yok açıkçası.
Ürünü nerede bulabilirim?
Gerçekten ağır bir fare istiyorsanız Steelseries Rival 650 veya Razer Basilisk X Hyperspeed alabilirsiniz. Basilisk cidden ucuz ama en ufak eksiği yok.
Rival 650 aklıma yatan bir model olmuştu ama kronik sorunları nedeniyle almadım.

Benim için hafif…

Hocam aslında 2100 DPI ve hassasiyetiniz çok ama çok yüksek bende 60-65 gram arası bir mouse kullanıyorum 500 DPI kullanıyorum o bile bana biraz hızlı geliyor. Siz nasıl 2100 DPI kullanıyorsunuz anlamadım. Bence DPI ayarlarınızı düzeltin belki mouse değiştirmenize bile gerek kalmaz.

Hocam aslında 2100 DPI ve hassasiyetiniz çok ama çok yüksek bende 60-65 gram arası bir mouse kullanıyorum 500 DPI kullanıyorum o bile bana biraz hızlı geliyor. Siz nasıl 2100 DPI kullanıyorsunuz anlamadım. Bence DPI ayarlarınızı düzeltin belki mouse değiştirmenize bile gerek kalmaz.

Düşük DPI benlik değil yüksek DPI alıştım önceki mouseım ağırdı ve yüksek DPI kullandığım için direkt döndürüyordum adamın kafasına kitleniyordum ağır olduğu için kaymıyordu bir sürü DPI ayarı denedim ama hiçbirine alışamadım.
Razer Deathadder V2 Pro | n11.com
Model çok iyi bir model, ama alabileceğiniz en iyi fiyat bu mudur bilmiyorum. Satıcının güvenilirliği hakkında bir fikrim yok.

Razer Wireless açısından nasıl hocam? SteelSeries Rival 650 ile kıyaslanırsa hangisini tercih ederdiniz?

Son düzenleme:
Düşük DPI benlik değil yüksek DPI alıştım önceki mouseım ağırdı ve yüksek DPI kullandığım için direkt döndürüyordum adamın kafasına kitleniyordum ağır olduğu için kaymıyordu bir sürü DPI ayarı denedim ama hiçbirine alışamadım.

Razer Wireless açısından nasıl hocam? SteelSeries Rival 650 ile kıyaslanırsa hangisini tercih ederdiniz?
Rival 650 çöp bidonundan farksız 🤠, asla önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı