hocam parmak uçlarıyla tutuyorsanız fingertip oluyor, bu mouse claw tutuş canavarıdır ve lamzu/sora/pulsar x2 gibi son nesil tüm fareler bu farenin kablolusunu kopyalamışlardır. evet, finger oynasanız bile buna alışırım derseniz kesinlikle ve kesinlikle alın, lamzu atlantis'i 1500 liraya alıyorsunuz bildiğiniz. sensör kağıt üzerinde daha iyi ama farkı anlamanız imkansız, çünkü xm2we'de daha iyi implement edilmiş sensör. tuş olarak lamzu atlantisten daha iyi çünkü gecikme süresi daha düşük olan optik tuşlar var (genelde razerın en pahalı modellerinde olurdu bu, 2023'te yeni yeni diğer firmalar da kullanabilmeye başladı), tabi her şey gecikme süresi değil çünkü lamzu tuşları da çok iyi hissettirir. ele yapışması inanılmaz kaliteli, skatezleri iyi, özel espor modu bile var (en kısa gecikme süresi moduna alıyor kendini fare, şarj biraz daha çok gidiyor ama sensör 3395 seviyesine çıkabiliyor o zaman neredeyse) ve pili lamzu atlantisten falan bile daha iyi. elinize uyar mı diye iyice araştırın, ben bu şekle bayılıyorum şahsi olarak. eğer uyuyorsa evet performans olarak bu fiyata asla daha iyisini bulamazsınız, yurtdışı fiyatı 80 euro'dur lamzunun ise 90 dolardır ancak türkiyeye sadece 1500 liradan gelmiş. nasıl kar ediyorlar anlamadım şahsen hahaha