2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000
Kesinlikle fark ediyor, ben şimdi sana eline küçük veya büyük gelen bir mouse önersem sen de alsan ne olacak? Hijyen ürünü olduğu için iade de edemiyeceksin.

Hala G305 diyorum. Yorumuma 👎 atanlar olacaktır ama babayı savunmaya devam.
Mouse 6. yılına girecek teknolojik olarak eski switch olarak kronik sorunlu sensör desen ortalama ağırlık desen 100 + pil ağırlığı ek olarak pilli dış kaplaması kötü vs vs. Bu mouse'a 1k civarı para vereceğime 500 lirasını yırtar kalan 500 lirayla XTRFY M4 alırım.

Mouse 6. yılına girecek teknolojik olarak eski switch olarak kronik sorunlu sensör desen ortalama ağırlık desen 100 + pil ağırlığı ek olarak pilli dış kaplaması kötü vs vs. Bu mouse'a 1k civarı para vereceğime 500 lirasını yırtar kalan 500 lirayla XTRFY M4 alırım.
3 yıldır kullanıyorum en memnun olduğum ürünlerden biri niye kimse sevmiyo anlamadım valla. :D Bende bilmediğim marka alma fobisi var sanırım.

3 yıldır kullanıyorum en memnun olduğum ürünlerden biri niye kimse sevmiyo anlamadım valla. :D Bende bilmediğim marka alma fobisi var sanırım.
Heh işte 3 yıl önce güzeldi o mouse :D ek olarak 3 yıllık bir alışmışlık var dolayısıyla biraz tarafsızlığınızı etkiliyor olabilir. İlerde şansınız olursa farklı ürünler de denemeye çalışın yüksek ihtimal düşünceniz değişebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı