- Makaleler
- 8
Dikey olur mu daha sağlıklı?
Daha sağlıklı olduğunu zannetmiyorum bu kadar para veriyorsa konu sahibi muhtemelen oyun için alacaktır, oyun için uygun değil.
Wraith W75 alıp bu alışkanlığa dur demeyi düşünüyorum. Görür görmez vuruldum.Heh işte 3 yıl önce güzeldi o mouseek olarak 3 yıllık bir alışmışlık var dolayısıyla biraz tarafsızlığınızı etkiliyor olabilir. İlerde şansınız olursa farklı ürünler de denemeye çalışın yüksek ihtimal düşünceniz değişebilir.
Haklısınız hocam.Siz kullanıyorsunuz diye güzel olmuyor.
Fiyatına göre kötü bir cihaz alınmaz.
Valla W75 yerine şuan yarı yarıya fiyatı ucuzlamışkan Dareu EK75 RT almak çok mantıklı manyetik switch için.Wraith W75 alıp bu alışkanlığa dur demeyi düşünüyorum. Görür görmez vuruldum.
Haklısınız hocam.
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
ASUS okula dönüş kampanyası ile bu fareyi alabilirsin. 975TL geri ödeme ile 2000TL gibi bir fiyata denk geliyor. Kendim 10 güne yakandır kullanıyorum bu fiyata çok iyi. Tek sorunu kaliteli bir mouse pad şart çünkü sensörü hassas olduğu için bazı mouse pad yüzeylerini görmüyor ve takılma oluyor.
ASUS Promotion
KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN!promotion.asus.com
Dikey pek bana göre değil normal olması benim için daha iyi.
Bu kampanyaya dahil olan ürünlere nereden bakabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.