Şu an Logitech G402 kullanıyorum. El ölçülerim 17 X 10 cm palm tutuş şekline uygun, kronik arızası olmayan, driverı olan yurt içi satışı bulunan, bilindik bir markası olan, Fortnite gibi hızlı bir oyuna uygun olan bir mouse istiyorum.
teşekkürler ama bloody markasını pek beğenmiyorumMerhaba A4Tech W60 Pro aldim arkadasada aldirdim. Makro amacli almistik ve ikimizinde agzi acik kaldi cok iyi makrosu var ve dokununca kaliteyi anliyorsunuz. Palm bir mouse.
1300tl
Alınmaz bence hocam,araştırdığıma göre sensör konumu kötü ve mouse baya ağır diyorlar.
hocam 1500 tl civarına ne önere bilirsinizAlınmaz bence hocam,araştırdığıma göre sensör konumu kötü ve mouse baya ağır diyorlar.
hocam 1500 tl civarına ne önere bilirsiniz
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-prime-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1216629823.html bu alınabilir palm gripe uygun olarak.
Hocam ben RAZER DeathAdder V3 30k Dpi Kablolu Mouse - RZ01-04640100-R3M1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol almaya karar verdim nasıl mouse kronik sorunu filan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.