2000 TL mouse önerisi

Kaan Kut

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 2100TL olacak bir Gaming mouse arıyorum. Fazla küçük olmasın, elimi tam kaplaması taraftarıyım. Onun dışında FPS oyunları oynamak için kaliteli bir sensöre sahip olsun. Mümkünse beyaz ve tonları daha iyi olur ama hepsine açığım. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben geçen aldım Razer Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed henüz elime ulaşmadı kullanma fırsatım olmadı ama araştırdığımda bayağı beğenilen bir mouse olduğunu gördüm.
Bir bakabilirsin.

Palm tutuş kullanan ve büyük el için ergonomik bir fare:

Şekli ve büyüklüğü tam aradığın gibi. Skatezleri ve kablosu piyasa referansı. Sensörü de yeni nesil.
Hocam bu bütçede kablolu önermek biraz garip olmamış mı?

Bütçe az biraz oynarsa bu olabilir fakat elinizin ölçüsünü yazmamışsınız, elimi tam kaplasın demişsiniz.

O fiyata kablosuzda pek birşey beklememek lazım. Bütçe 3000 TL'ye yaklaşsa kullandığım ATK BLAZİNG SKİES X1 PRO MAX'i önerirdim ama bütçe belli ve beklentilerini karşılayan Glorious aklıma geldi. Hafif, skatezleri ve tüy gibi kablosuyla Glorious FPS için çok iyidir.

O fiyata kablosuzda pek birşey beklememek lazım. Bütçe 3000 TL'ye yaklaşsa kullandığım ATK BLAZİNG SKİES X1 PRO MAX'i önerirdim ama bütçe belli ve beklentilerini karşılayan Glorious aklıma geldi. Hafif, skatezleri ve tüy gibi kablosuyla Glorious FPS için çok iyidir.
Açıkçası şu anda Z1 kullanıcısıyım bu bütçelereden çok daha düşük bir bütçeyle almıştım. Fiyatına göre çok memnun kaldığım bir fare oldu. Bence bu bütçeye de güzel kablosuzlar vardır.

Bütçe az biraz oynarsa bu olabilir fakat elinizin ölçüsünü yazmamışsınız, elimi tam kaplasın demişsiniz.
MAD R bayağı cazip görünüyor. Keşke bataryası daha fazla olsa, gerçi o zaman biraz ağırlaşır haliyle. 1000 HZ polling rate kullanırsa batarya çabuk bitmez.

Eğer alacaksanız 4000 Hz'de kullanmayı deneyebilirsiniz, 8000 Hz nadiren de olsa saçmalayabiliyor. Tabii denemek lazım.
İşlemcim BF 2042'de zaten darboğaz yaptığı için en fazla 2000 HZ kullanıyorum. AMD 9000 serisi X3D işlemciler çıkınca sistemi yenileyince 4000 HZ'in tadına bakarım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı