2000 TL mouse önerisi

ExTowpp

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar aşırı bütçem yok. Max 2K verebilirim diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 3 kullanıyorum uzun zamandır fakat tekerleği basmamaya başladı. Değiştirmek istiyorum. Bayağı da memnundum aslında ama işte. Ne önerebilirsiniz? Kablosuz hiç kullanmadım eğer o fiyat bandına geliyorsa iyi olabilir ama şart değil ağır olmasın yeter.

Selamlar aşırı bütçem yok. Max 2K verebilirim diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 3 kullanıyorum uzun zamandır fakat tekerleği basmamaya başladı. Değiştirmek istiyorum. Bayağı da memnundum aslında ama işte. Ne önerebilirsiniz? Kablosuz hiç kullanmadım eğer o fiyat bandına geliyorsa iyi olabilir ama şart değil ağır olmasın yeter.

Fiyatı için yapı kalitesi oldukça iyi, kesinlikle alınır.
Wraith sitesinde 300 TL daha pahalı ondan buradan attım.

Bende de aynı mouse var şu an. Biraz araştırdım ve VXE R1 Pro çok hoşuma gitti. Sipariş ettim henüz elime gelmedi ancak 1-2 gün beklersen seninle deneyimlerimi paylaşabilirim. Bütçem 2000 idi benim de.

Bende de aynı mouse var şu an. Biraz araştırdım ve VXE R1 Pro çok hoşuma gitti. Sipariş ettim henüz elime gelmedi ancak 1-2 gün beklersen seninle deneyimlerimi paylaşabilirim. Bütçem 2000 idi benim de.

Arkadaşımda var o mouse bayağı memnun gelince sende deneyimlerini söyleyebilirsen iyi olur.

Donanımı iyi mouse ama malzeme kalitesi olarak iyi diyemem, idare eder. 4K şart değilse (2K bile yeterli gayet) Helios II Pro daha mantıklı. Veya üstte atılan Darmoshark da alınabilir.

Fiyatı için yapı kalitesi oldukça iyi, kesinlikle alınır.
Wraith sitesinde 300 TL daha pahalı ondan buradan attım.

Wraith sitesinde satılan mouselarda yazılım sorunu oluyormuş galiba öyle duydum ama emin değilim.

Wraith sitesinde satılan mouselarda yazılım sorunu oluyormuş galiba öyle duydum ama emin değilim.

Sanmıyorum arkadaşımın bir tanıdığı satın almış arkadaşım bile çok beğenmiş onda SteelSeries Aerox 3 Wireless var. Premium hissettiriyor diyor. Kutu içeriğide zenginmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı