2000 TL mouse önerisi

Royal Kludge daha hafif olmasına rağmen batarya kapasitesi daha yüksek. Şarjı daha uzun gidecek. Fakat MCHOSE'nin yapı kalitesi daha yüksek. O da ağır olmasından dolayı yapılabilecek bir akli çıkarım.

Macera aramak istemiyorsan Scyrox V8 alabilirsin 2. el. Kendini kanıtlamış bir ürün.

Hocam 2. el almayı pek düşünmüyorum royal kludgeyşe MCHOSE arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı seçim olur uzun ömürlülük açısından.

Hocam 2. el almayı pek düşünmüyorum royal kludgeyşe MCHOSE arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı seçim olur uzun ömürlülük açısından.
Mchose marka olarak daha kaliteli diye biliyorum. Malzeme kalitesi iyi olsun diyorsanız mchose sensör batarya ve hafiflik daha önemliyse royal. Ama sensörün farkını hissetmezsiniz bile bence.

MCHOSE marka olarak daha kaliteli diye biliyorum. Malzeme kalitesi iyi olsun diyorsanız MCHOSE sensör batarya ve hafiflik daha önemliyse royal. Ama sensörün farkını hissetmezsiniz bile bence.

Hocam ağırlık benim için her türlü daha iyi olacak sanırım 2 mouse da Rival 3 ten hafif sensörü aşırı etkilemezse MCHOSE alacağım gibi fingertip ve palm karışık tutuş şeklim uygun mudur MCHOSE.

Hocam ağırlık benim için her türlü daha iyi olacak sanırım 2 mouse da Rival 3 ten hafif sensörü aşırı etkilemezse MCHOSE alacağım gibi fingertip ve palm karışık tutuş şeklim uygun mudur MCHOSE.
Ben dandik bi gamepower mouse'den o mchose'nin sensörü olan bi mouseye geçtim farkı hissetmedim bile yani. Bir de çok ağır bi mouseden geçiyorsanız 1-2 ay zor alışırsınız bence.

Ben dandik bir Gamepower fareden o MCHOSE'nin sensörü olan bir fareye geçtim farkı hissetmedim bile yani. Bir de çok ağır bir mouseden geçiyorsanız 1-2 ay zor alışırsınız bence.

Hocam 77gr şu an kullandığım mouse Rival 3

Ben 100 gramlık bir şeyden geçmiştim alışmamıştım. 60 gramlık bir fareye geçmiştim. Alışırsınız herhalde.

Hocam bütçem 4K kadar çıkıyor Hepsiburada'dan olmak şartıyla daha iyi ne alabilirim?

Hepsiburada'da çok o tarz mouseler satılmıyor diye biliyorum Scyrox V8 alırdım ben ama. Daha üstünde farkı hissetmezsiniz.

Hocam memnun musunuz fareden ne zamandır kullanıyorsunuz Fantech Helios 2 mi yoksa Scyrox V8 mi daha mantıklı.

Scyrox V8 Hepsiburada'da 3000 Fantech 4000 TL Hepsiburada'da pahalı Fantech sanırım Scyrox V8 alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı