2000 TL mouse önerisi

Sıkıldıysan değişiklik istiyorsan geçilir. AJ159PRO'nun mcusu çok iyi değil. İleride bir sorun çıkabilir. Ağırlık dağılımı da kötü olan bir mouse. Ben olsam satar geçerdim.
Değişmek istememin 3 sebebi var:
1- Şarjı çabuk bitiyor.
2- Scroll sorunu var.
3- Dongle'u olan bir mouse istiyorum.

Fakat üstüne neredeyse 2 katı ekleyip almak mantıklı mı bilmiyorum. İkisinin de sensörü aynıydı sanırsam.

Değişmek istememin 3 sebebi var:
1- Şarjı çabuk bitiyor.
2- Scroll sorunu var.
3- Dongle'u olan bir mouse istiyorum.

Fakat üstüne neredeyse 2 katı ekleyip almak mantıklı mı bilmiyorum. İkisinin de sensörü aynıydı sanırsam.

Degisebilirsiniz o zaman. Sadece sensor onemsiz. Bunun MCU'su var, yazilimi var, entegrasyonu var.

Merhaba arkadaşlar, maksimum 2000 TL mouse önerilerinizi bekliyorum. CS 2 vs. oynuyorum, an itibarıyla Razer Viper Mini kullanıyorum fakat tekerleği bir yukarı bir aşağı yapıyor... İstediklerim: Çok ağır olmaması, kronik problemi olmaması ve Hepsiburada veya Amazon gibi sitelerden hızlı teslimatı olması.
Dostum merhaba, öncelikle mouse almadan el yapına ve eline oturacakmı buna dikkat etmelisin. 10.000 DPI özellikli olmasına da dikkat edersen senin için iyi olur. Bazı mouse'lar ilanda güzel görünür ama eve geldiğinde el yapına göre küçük olabilir buna dikkat et istersen.
Ben bu mouse'u kullanıyorum son 4 senedir. Baya başarılı, bak istersen. Eli büyük olanlar için makul: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,302853717.html

Dostum merhaba, öncelikle mouse almadan el yapına ve eline oturacakmı buna dikkat etmelisin. 10.000 DPI özellikli olmasına da dikkat edersen senin için iyi olur. Bazı mouse'lar ilanda güzel görünür ama eve geldiğinde el yapına göre küçük olabilir buna dikkat et istersen.
Ben bu mouse'u kullanıyorum son 4 senedir. Baya başarılı, bak istersen. Eli büyük olanlar için makul: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,302853717.html
Hocam A5 Ultra'yı aldım bile :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı