Rampage mantıksız.
Neye gore?
Bu mouse Rampage markasi tarafindan uretilmiyor, sadece markasi basiliyor, alinabilir.
Kablolu hayatttaaaa alınmaz.![]()
SteelSeries Rival 710 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Rival 710 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
10 numara mouse ben cok memnunum
L7 Air alabilirsiniz bütçeden kısarak, onun dışında A5 Ultra alınır.2000'e kadar bütçem var. Mümkünse kablosuz ve beyaz olsun. Genelde palm grip tutuyorum. El boyutum 8 veya 9'du. Öneriniz nedir?
Alınmaz, kablolu önermekte ayrı olay.![]()
SteelSeries Rival 710 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Rival 710 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
10 numara mouse ben cok memnunum
Hocam birkaç yerdede gördüm ama adını daha önce hiç duymadım. Bundan önce atk A9 plus kullandım ve onuda daha önce duymamıştım ve aşırı kötü bir deneyim yaşattı. Aynı şekil bir durum olmaz değil mi?MCHOSE A5 Ultra alın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.