2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000

ahbenoto

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda kullanmış olduğum mouse VXE R1 modeli. Bu mouse beni çok pişman etti. Konuya çok hakim değilim ama aldıktan sonra 7 ay içerisinde kopmalar başladı, sonrasında ise Wireless bağlantısı tamamen koptu. Sadece kablolu olarak kullanabiliyorum. Hata kablosu da bozuldu ek kablo almak zorunda kaldım. Yeni bir mouse almak istiyorum. FPS oyunları oynuyorum. (Valorant ve CS). Bu oyunlar için tercihen beyaz renkte 2000 TL altına alabileceğim kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Fiyatın üstüne çıkmak istemiyorum neticesinde normal bir oyuncuyuz!

Arkadaşlar şu anda kullanmış olduğum mouse VXE R1 modeli. Bu mouse beni çok pişman etti. Konuya çok hakim değilim ama aldıktan sonra 7 ay içerisinde kopmalar başladı, sonrasında ise Wireless bağlantısı tamamen koptu. Sadece kablolu olarak kullanabiliyorum. Hata kablosu da bozuldu ek kablo almak zorunda kaldım. Yeni bir mouse almak istiyorum. FPS oyunları oynuyorum. (Valorant ve CS). Bu oyunlar için tercihen beyaz renkte 2000 TL altına alabileceğim kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Fiyatın üstüne çıkmak istemiyorum neticesinde normal bir oyuncuyuz!

Bu fareyi ben aldım gayet memnunum

Bütçe biraz daha çıkarsa sc900 bakabilirsin.

Hem amazon garantili hem daha iyi bir ürün almış oluyorsun.

Bütçe çıkmazsa da ATK A9 Plus olabilir.

Fiyatı muhtemelen 8000 Hz olduğu için yüksektir diye düşünüyorum. 1000 Hz kullanacağım için extra para vermem çok mantıklı gelmedi.
Tek avantajı o olsa önermem zaten hocam. :D

Encoder daha iyi, değiştirilebilir bataryaya sahip, en önemlisi de mekanik switch yerine optik switch kullanıyor. Optiklerin tıklama gecikmesi daha düşük ve ömürleri çok daha uzun oluyor mekaniklere göre. Ayrıca en başta dediğim gibi amazon garantili almış oluyorsun.

A9 da fena ürün değil tabi hatta kendim de kullanıyorum ama daha iyisi varken onu öneririm.

Tek avantajı o olsa önermem zaten hocam. :D

Encoder daha iyi, değiştirilebilir bataryaya sahip, en önemlisi de mekanik switch yerine optik switch kullanıyor. Optiklerin tıklama gecikmesi daha düşük ve ömürleri çok daha uzun oluyor mekaniklere göre. Ayrıca en başta dediğim gibi Amazon garantili almış oluyorsun.

A9 da fena ürün değil tabii hatta kendim de kullanıyorum ama daha iyisi varken onu öneririm.

Dikkate alıp inceleyeceğim hocam. Teşekkür ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı