2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000

AmdlLyy

Femtopat
Daha fazla  
Valorant ve CS oynuyorum. 2000TL, Max 2500TL'ye öneri isteyecektim, tutuş olarak fark etmez en iyi mouse nedir bu fiyata? Aklımda Darmoshark M3 v2 ve ATK Dragonfly A9 Plus seçenekleri var, sizce hangisi veya daha iyisi var mı?

Aktif olarak kullanıyorum yeni aldım memnunum. Pazartesi gününden beri kullanıyorum 6 gün oldu sarjı %100'den %75'e indi. Günde 10 saat PC açık dolayısıyla farede acık oyunda oynuyorum öyle. İlk kablosuz farem oldu ve beğendim. Öyle küçük bir kullanıcı deneyimi olsun iyi sosyaller.

Aktif olarak kullanıyorum yeni aldım memnunum. Pazartesi gününden beri kullanıyorum 6 gün oldu sarjı %100'den %75'e indi. Günde 10 saat PC açık dolayısıyla farede acık oyunda oynuyorum öyle. İlk kablosuz farem oldu ve beğendim. Öyle küçük bir kullanıcı deneyimi olsun iyi Sosyaller.

Wraith olmasa bende alacağım da Wraith'de iade yok o yüzden almıyorum.

Valorant ve CS oynuyorum. 2000TL, Max 2500TL'ye öneri isteyecektim, tutuş olarak fark etmez en iyi mouse nedir bu fiyata? Aklımda Darmoshark M3 v2 ve ATK Dragonfly A9 Plus seçenekleri var, sizce hangisi veya daha iyisi var mı?

bunu kullanıyor musun, ya da araştırdın mı r1 yerine bunu almayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• oziX

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı