2000 TL mouse ve mouse pad önerisi

10 yıldır fps oyunu oynuyorum, 100 den fazla profesyonel oyuncu takip ediyorum bir tanesinin tavsiye ettiğini görmedim, duymadım. Sizinle aynı klasman topçusu olmadığım için çok mutluyum. Hahahahahhahahah

Niko her turnuva ekipman değiştiriyor, söylediğin her oyuncu için geçerli değil, ara ara heavy kullanan çok oyuncu var. Aktif turnuvada kullanılıyor oyuncular tarafından %80 90 civari.

%80-90 mı 😀. %15 civarlarina dustu QCK kullanımı, 2023 verisi birde 😀. Gittikcede dusuyor. Genel anlamda oyle oldugunuda soyledim, her oyuncu icin tabii ki gecerli dehil.

Oyuncu hangi ekipmana alıştıysa ondan devam eder. Genel olarak da bu degişmez. Soyledigim oranlarida kolayca internetten bulabilirsin. Bilgin yok fikrin var açık açık söylüyorum. Donk, kyousuke, monesy gibi CS ile yetistirilen kisilerinde QCK oynaması emin ol normal. Bu QCK gibi padlerin kullaniminin cok dustugunu degistirmez.

En net örneği Xantares hala FK1 kullanıyor… inat etmesi garip ama arkadaşın.

10 yıldır FPS oyunu oynuyorum, 100'den fazla profesyonel oyuncu takip ediyorum bir tanesinin tavsiye ettiğini görmedim, duymadım. Sizinle aynı klasman topçusu olmadığım için çok mutluyum. Hahahahahhahahah.

10 sene FPS oynayıp, 100'den fazla sporcuyu takip edip, hala nasıl bu kadar rezil tavsiye verebiliyorsunuz anlamıyorum. X-raypad bilmemenize şaşırmadım açıkçası.

%80-90 mı 😀. %15 civarlarina dustu QCK kullanımı artık. Gittikcede dusuyor. Genel anlamda oyle oldugunuda soyledim, her oyuncu icin tabii ki gecerli dehil.

En çok kullanınan mouse pad dediğim gibi,kendi attığınız linkte, şaşırmadım doğrusu gerçekten enfes bir mouse pad, 400 dpi 1,4 sens yağ gibi kayıyor.

10 yıldır FPS oyunu oynuyorum, 100'den fazla profesyonel oyuncu takip ediyorum bir tanesinin tavsiye ettiğini görmedim, duymadım. Sizinle aynı klasman topçusu olmadığım için çok mutluyum. Hahahahahhahahah.

Niko her turnuva ekipman değiştiriyor, söylediğin her oyuncu için geçerli değil, ara ara heavy kullanan çok oyuncu var. Aktif turnuvada kullanılıyor oyuncular tarafından %80 90 civari.

Ne güzel kafanızdan atıyorsunuz hocam.

En net örneği Xantares hala FK1 kullanıyor… inat etmesi garip ama arkadaşın.

10 sene FPS oynayıp, 100'den fazla sporcuyu takip edip, hala nasıl bu kadar rezil tavsiye verebiliyorsunuz anlamıyorum. X-raypad bilmemenize şaşırmadım açıkçası.
Xantares kendini geliştiremeyen bir oyuncu, yıllardır aynı seviyede kalmış ve hala kablolu mouse kullanıyor, çok istisna bir isim. Oyunu da beni hiç bir zaman tatmin etmemiştir.

Ne güzel kafanızdan atıyorsunuz hocam.
Burada bahsedilen kitle tümü, benim bahsettiğim top 10 oyuncu, hepsinin elinden mutlaka en az 2/3 kez geçmiştir bu mouse pad ve hala da en çok kullanılan mouse pad zaten, sallanacak bir durum yok. Garip olan konu arkadaşınız kendi kötülediği mouse padin en çok kullanıldığını belgeleyen bir link attı, bence siz de yavaş yavaş kendinizi sorgulamaya başlayın hayran olduğunuz kişiler hakkında hahahahahah.

En çok kullanınan mouse pad dediğim gibi,kendi attığınız linkte, şaşırmadım doğrusu gerçekten enfes bir mouse pad, 400 dpi 1,4 sens yağ gibi kayıyor.

Hala da en cok kullanilan mousepad ve kullanımı %30 civarlarını bile görmüşken şuan %14 ile buyuk dususte. Artisan mesela %12'ye çıkmış. VAXEE ayni sekilde %11. Sıçrama yapan ureticiler bunlar. Artisan en iyi üreticidir hatta bu konuda. QCK gibi mousepadlerin hala kullanılmasının sebebi gelenekler ve oyuncuların alışkanlığı desek yalan olmaz. Gunumuz icin vasat bir mousepad QCK. Kalın kafalılığı bırakıp diger mousepadlerin yükselisine ve QCK gibi padlerin dususunede bir bak derim. Hala en cok tercih edilen pad olmasi iyi oldugu anlamina gelmez.

Xantares kendini geliştiremeyen bir oyuncu, yıllardır aynı seviyede kalmış ve hala kablolu mouse kullanıyor, çok istisna bir isim. Oyunu da beni hiç bir zaman tatmin etmemiştir.
Yazdığınız konuların 1 tanesinde bile haklı olduğunuz durum yok da 2000 lira bütçeye Deathadder Essential önermek ne demek ? Zaten o mesajdan sonra başka ne derseniz deyin bu sosyalde az buçuk ekipman bilen 1 kişiyi bile dediğiniz lafa inandıramazsınız.

Burada bahsedilen kitle tümü, benim bahsettiğim top 10 oyuncu, hepsinin elinden mutlaka en az 2/3 kez geçmiştir bu mouse pad ve hala da en çok kullanılan mouse pad zaten, sallanacak bir durum yok. Garip olan konu arkadaşınız kendi kötülediği mouse padin en çok kullanıldığını belgeleyen bir link attı, bence siz de yavaş yavaş kendinizi sorgulamaya başlayın hayran olduğunuz kişiler hakkında hahahahahah.

Kimseye hayran değilim hocam kayra benim hayranım olsun 😃

Önerdiğiniz ürünler yerine artık çok daha iyi var piyasada bırakın artık kötü ürünler önermeyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı