2000 TL numpadli mekanik klavye önerisi

Herkese iyi sosyaller,

Mekanik klavye arayışı içindeyim. Öncelikle laptopta numpad bulunmadığı için numpad olan bir klavye arıyorum.

Throne Lumina K1 Chromatic ARGB Işıklandırma - Makro Yazılımlı - Red Switch - Bilek Destekli Mekanik Klavye

Bu klavye nasıldır veya daha iyi bir seçenek var mı? Bütçe maksimum 2000 TL olarak düşünüyorum.
Bütçe biraz daha çıkarsa bunu öneririm.

Bütçe biraz daha çıkarsa bunu öneririm.

Hocam o kadar fazla klavyeye baktım ki anlatamam kafam çorba oldu ama baktığımda güzel bir seçeneğe benziyor bu cashback olayını yapabilirsem alınabilir gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Hocam o kadar fazla klavyeye baktım ki anlatamam kafam çorba oldu ama baktığımda güzel bir seçeneğe benziyor bu cashback olayını yapabilirsem alınabilir gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Hocam ben aldım Parolapara ile dediğiniz gibi cashback geldi. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Hocam ben aldım Parolapara ile dediğiniz gibi cashback geldi. Teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam, kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşırsanız bizim için de iyi olur.

@ricohket
Şu anda Throne Lumina K1 den yazıyorum çok beğendim. Her tuşun altında ayrı ayrı ARGB led olması ışıklarını çok güzel gösteriyor.

Yazılım üzerinden bütün ARGB renk profillerini ayarlayabiliyorsun renk paletini, hızını vs.
Makro ayar kısmı mevcut.

Malzeme kalitesi fiyatına göre çok güzel.

Tek gördüğüm dezavantaj bana gelen klavyede space tuşunda bir yay sesi var. Bunu bir araştıracağım. Bunun dışında 5/5 klavye. (Space tuşunu yerinden söküp taktım ses bayağı bir azaldı.)

Kırmızı switch bir klavye. Yanında 2 adet yedek switch göndermişler. Sanırım switchler de değiştirilebiliyor. Hotswap olabilir.

Full Antighosting bir klavye. Test sitesinden aynı anda basabildiğim kadar tuşa bastım. Hepsini sorunsuz algılıyor.

1744278638976.png
1744278650590.png

Son düzenleme:
@ricohket
Şu anda throne lumina k1'den yazıyorum çok beğendim. Her tuşun altında ayrı ayrı ARGB LED olması ışıklarını çok güzel gösteriyor.

Yazılım üzerinden bütün ARGB renk profillerini ayarlayabiliyorsun renk paletini, hızını vs.
makro ayar kısmı mevcut.

Malzeme kalitesi fiyatına göre çok güzel.

Tek gördüğüm dezavantaj bana gelen klavyede space tuşunda bir yay sesi var. Bunu bir araştıracağım. Bunun dışında 5/5 klavye. (space tuşunu yerinden söküp taktım ses bayağı bir azaldı.)

Kırmızı switch bir klavye. Yanında 2 adet yedek switch göndermişler. Sanırım switchler de değiştirilebiliyor. Hotswap olabilir.

Full Anti-Ghosting bir klavye. Test sitesinden aynı anda basabildiğim kadar tuşa bastım. Hepsini sorunsuz algılıyor.

Eki Görüntüle 2466421Eki Görüntüle 2466422

Hocam sizin adınıza çok sevindim, klavye sesini de ekleyebilir misiniz? İnternette ne yazılımıyla ne de sesiyle alakalı hiçbir video yok. Ekleyebilirseniz güzel olur alacak arkadaşlar da faydalanır.

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK 300 TL üstüne koyup bundan alabilirsin kendimde kullanıyorum memnun kalırsın aklında soru işareti kalmasın.

Hocam aigo DF98 aldım. Bu konuda da yorumumu belirttim. İlk mekanik klavyem olduğu için bir kıyas yapamıyorum. Fakat genel anlamda memnunum klavyenin bana göre tek eksiği üstünde gelen tuşların saydam olmadığı için RGB ışık açık olduğunda tuşun üstündeki yazının görünmemesi ama ileride keycaps alarak düzeltilebilecek bir şey ve laptop ekranının ışığı beyaz klavye olduğu için yeterince görünür yapıyor. Yorumunuz için yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı