2000 TL ofis sistemi toplama

Monitör olarak bütçeniz ne kadar peki?

İki sistem alacaktınız ya birisi G4600'lü sistem diğeri de I5 7400'lü mü olacak?
Şu an i5'li olanı almayı düşünüyorum. Her hangi bir bütçe belirlemedim.

Muhasebe bilgisayarlarında çok sisteme gerek duyulmuyo diye biliyorum çok eski olup kasacak kadar olmasın yeter. i3 o yüzden biraz fazla olmaz mı ?(ana bilgisayar için konuşmuyorum.)
Zaman içerisinde eski kullandığım bilgisayarlar fazla donmaya başlıyor. Ne kadar uzun giderse benim için o kadar iyi oluyor. Hızlı işlem yapmam gerekiyor yani ve interneti fazlasıyla kullanmak zorunda kalıyorum. Biraz fazla verip uzun vadede daha iyi olsun diye düşünüyorum.

Peki şu topladığınız I3'lü sistemden memnun musunuz?

Monitör olarak bakılabilir:
Benq 21.5 GW2270H 5ms 1920x1080 60Hz
Monitör güzelmiş düşünebilirim bunu. İ3'lü sistemden çok memnunum. Yaptığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım. Fakat son 2 3 gündür ekran arada hızlı bir şekilde siyah olup düzeliyor. Sebebi ne olabilir?

Eğer I3'lü sistemden memnunsanız en başta kurduğum 1750₺'lik bilgisayarı ofis kullanımı için, 2100₺'lik olanı da ana bilgisayar için alabilirsiniz.

O sorunuz için ayrı konu açmanızı öneririm. Bağlantılarda problem olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı