2500TL'ye kablosuz mouse önerisi

• Konuyu başlatan iKilwyr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 193
Bütçe
2500
Baktımda A5 Ultra alacağım galiba hem bataryasıda güzel ki zaten 8K Hz kullancak halim yok Max 2K kullanırım diye düşünüyorum. Peki MCHOSE A5 ultranın herhangi bir kroniği falan var mı bilindik?

Kronik bir sorun yok ama son zamanlarda kendi kendine Hz düşürme olayı oldu birkaç arkadaşta ama tabii kronik denecek bir sorun değil.

Kronik bir sorun yok ama son zamanlarda kendi kendine Hz düşürme olayı oldu birkaç arkadaşta ama tabii kronik denecek bir sorun değil.

Hz düşürme derken mcunun besleyememesi gibi mi yoksa sanki kendi kendine 4K'den 2K ya düşürüp öyle kalması gibi mi?

4K'den 1-2K ya düşürme gibi yükselttiğinde bir süre sonra yine kendi kendine 1-2K ya düşürüyormuş.

Onun hakkında MCHOSE’ye mail atmıştım hocam. Dongle ile bağlantısının yeniden yapılmasını önermişlerdi. Deneyenlerde sorun çözülmüştü ama net bir çözüm mü emin değilim.

Onun hakkında MCHOSE'ye mail atmıştım hocam. Dongle ile bağlantısının yeniden yapılmasını önermişlerdi. Deneyenlerde sorun çözülmüştü ama net bir çözüm mü emin değilim.

Anladım hocam ben şu an A5 Ultra ile L7 Pro arasındayım sizin öneriniz ne olurdu bataryası daha kücük L7 Pro'nun ama 20G daha hafif siz hangisini önerirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı