2000 TL Oyun İçin Notebook Önerisi

Eğer 2500 TL gibi bir bütçe ayarlayabilirseniz şu an indirimde olan Monster Abra A5i tercih etmenizin daha kârlı olacağı kanaatindeyim.
söylediğiniz bilgisayardan şüphem yok kuruşu kuruşuna hak ediyor ama bütçem sabit

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper düşünmeyin bile. Verdiğiniz linkteki HP ise iyi sayılır ancak daha önce belirttiğim gibi GT 840M kullanan Asus X550LN serisi çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Casper düşünmeyin bile. Verdiğiniz linkteki HP ise iyi sayılır ancak daha önce belirttiğim gibi GT 840M kullanan Asus X550LN serisi çok daha iyi bir seçim olacaktır.
sizce işlemci mi daha önemli yoksa ekran kartı mı ? (yanlış anlamayın kendimi geliştirmek için bilgi ediniyorum) bir de Asus X550LN in işlemci hızı düşük değil diğer bilgisayarlar 3.2 ye çıkabilirken asus'un 2,6 GHz de kalması asus gibi bir firma için beni şaşırttı doğrusu
bir de casper markasını neden önermediniz?
teşekkürler

2000 TL' ye çok dağa iyi bir pc toplayabilrsin.

Toplayamam çünkü kategorim notebook masaüstü bilgisayar düşünmüyorum.Bir de toplama bilgisayarın garantisi olmadığı için bana daha pahalıya patlamasından korkuyorum.

http://www.sadecenotebook.com/asus-x555ln-xo031d-dizustu-bilgisayar-pmu357104

4 GB RAM şimdilik yeterli olacaktır. Ancak tavsiyem yukarıda linkini verdiğim 4 GB ek bellek ile takviye yapmanızdır.
Sa kardes bende bir notebook almayı düşünüyorum oyunları seven biriyim ve lenovo z5070 i7 düşünüyorum pc iyi mi yoksa önerin var mı beni bi aydınlatırsan sevinirim

Saolasın kardeş önerin için teşekkür ederim.Yalnız z5070de 4gb ekran kartı var bunda 2 beni bi aydınlatır mısın?Grafik okuyan kardeşim var ve en iyisini almak istiyorum hem onun için hemde benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…