2000 TL Oyun İçin Notebook Önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper düşünmeyin bile. Verdiğiniz linkteki HP ise iyi sayılır ancak daha önce belirttiğim gibi GT 840M kullanan Asus X550LN serisi çok daha iyi bir seçim olacaktır.
sizce işlemci mi daha önemli yoksa ekran kartı mı ? (yanlış anlamayın kendimi geliştirmek için bilgi ediniyorum) bir de Asus X550LN in işlemci hızı düşük değil diğer bilgisayarlar 3.2 ye çıkabilirken asus'un 2,6 GHz de kalması asus gibi bir firma için beni şaşırttı doğrusu
bir de casper markasını neden önermediniz?
teşekkürler

Ben Lenovo Z510 bilgisayarımdan şikayetçi olduğum için inşallah para iadesi alıp yeni bir bilgisayar alacağım maximum 2.000 TL ye oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir notebook arıyorum.
Aradığım Özellikler:
i7 işlemci
nvida gt740m üstü 2gb ekran kartı(en az)
1TB hafıza

Aradığım özellikler olmak zorunda değil oyun performansı için bu özellikler gerekli diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...
2000 TL' ye çok dağa iyi bir pc toplayabilrsin.

Toplayamam çünkü kategorim notebook masaüstü bilgisayar düşünmüyorum.Bir de toplama bilgisayarın garantisi olmadığı için bana daha pahalıya patlamasından korkuyorum.

Ben Lenovo Z510 bilgisayarımdan şikayetçi olduğum için inşallah para iadesi alıp yeni bir bilgisayar alacağım maximum 2.000 TL ye oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir notebook arıyorum.
Aradığım Özellikler:
i7 işlemci
nvida gt740m üstü 2gb ekran kartı(en az)
1TB hafıza

Aradığım özellikler olmak zorunda değil oyun performansı için bu özellikler gerekli diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...

http://www.sadecenotebook.com/asus-x555ln-xo031d-dizustu-bilgisayar-pmu357104

LENOVO Z710 CORE İ7 4710MQ 2.4GHZ-8GB-1TBSSHD-2GB-15.6''-W8.1 BİLGİSAYAR - Vatan Bilgisayar

Bütçeni biraz zorlayıp buna bakabilirsin. Fiyatına göre özellikleri baya iyi. Ben geçen hafta Z5070 modelini almasaydım kesinlikle bunu alırdım. :)
Saolasın kardeş önerin için teşekkür ederim.Yalnız z5070de 4gb ekran kartı var bunda 2 beni bi aydınlatır mısın?Grafik okuyan kardeşim var ve en iyisini almak istiyorum hem onun için hemde benim için

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı