2000 TL Oyun İçin Notebook Önerisi

Tamer Turan

Hectopat
Daha fazla  
Ben Lenovo Z510 bilgisayarımdan şikayetçi olduğum için inşallah para iadesi alıp yeni bir bilgisayar alacağım maximum 2.000 TL ye oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir notebook arıyorum.
Aradığım Özellikler:
i7 işlemci
nvida gt740m üstü 2gb ekran kartı(en az)
1TB hafıza

Aradığım özellikler olmak zorunda değil oyun performansı için bu özellikler gerekli diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...

Sizce 4 gb ram yeter mi watch dogs , gta tarzı oyunlar için eğer yeterse fikriniz çok mantıklı O.0

4 GB RAM şimdilik yeterli olacaktır. Ancak tavsiyem yukarıda linkini verdiğim 4 GB ek bellek ile takviye yapmanızdır.
Peki freedos işletim sistemi değiştirilebilir değil mi? Bir de internet üzerinden alış veriş yapamam bana teknosa bimeks gibi mağazalardan link atarsanız çok mutlu olurum.

Freedos zaten herhangi bir işletim sistemi yüklü değil demektir. İstediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.

Bu bilgisayarı normal mağazalarda bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Bulsanız bile en az 200-300 lira pahalı olur. İnternet üzerinden almak daha kolay ve daha ucuz olacaktır.

Freedos zaten herhangi bir işletim sistemi yüklü değil demektir. İstediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz.

Bu bilgisayarı normal mağazalarda bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Bulsanız bile en az 200-300 lira pahalı olur. İnternet üzerinden almak daha kolay ve daha ucuz olacaktır.
Önerileriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ancak dediğim gibi internet üzerinden alamam. Dediğiniz modeli araştıracağım. Eğer mağazada bulursam ilk önceliğim öneriniz olacaktır.

Eğer 2500 TL gibi bir bütçe ayarlayabilirseniz şu an indirimde olan Monster Abra A5i tercih etmenizin daha kârlı olacağı kanaatindeyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı