2000 TL oyun kolu önerisi

Bütçe
2000

Anilxdd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz
Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12
8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Intel SSDPEKNU512GZ SSD 670P Serıes 512GB M2 SSD
AtlasOS
Merhaba arkadaşlar, bir oyun kolu almayı düşünüyorum ama aşırı arada kaldım. Bütçem 2000 TL civarı, ama biraz daha çıkıp PS5 kolu almak mantıklı mı bilemedim. Arada kaldığım modelleri aşağıya bırakıyorum, hangisini almak daha mantıklı olur? Kullanan varsa artı-eksi olarak yorum yaparsa çok iyi olur.

Gamesir Nova Lite Kablosuz
Pusat Clutch Gamepad
8BitDo Ultimate 2C
MSI Force GC30 V2

Hocam imzamda yazıyor alınmaması gerek diye 😁 bunun için güzel bi inceleme yazmıştım lakin silindi yazım kurallarından ötürü tekrar yazacağım. Özellikleri şu an 1800 liralık bir gamepadden(8bitdo 2c) daha kötü. Tek avantajı xbox konsolunuz varsa kullanabiliyor oluşunuz onda da daha iyi kollar gene öneririm xbox uyumlu. 8bitdo çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Eğer derseniz ki bu parayı veririm daha kaliteli bir kol almak istiyorum o zaman gizalada gamesir super nova var onu almanız hepsinden daha mantıklı olacaktır

Xbox 9. nesil kontrolcünün özellikleri benden yaşlı logitech f710 ile aynı, birisi dongle ile bağlanıyor sadece diğeri dongle ile gelmeyip bt ve kablo ile bağlanıyor bir de xboxun triggerlarında da titreşim motoru var bitti. Tüm farkları bundan ibaret, f710 1500 lira 9. nesil 2650

Eğer ps5 kolu bütçeniz varsa ise hepsinden daha da iyi olan kendimin de kullandığı gamesir cyclone 2 yi önerebilirim. Listedeki tüm kollardan daha iyi. Ama bahsettiğimiz diğer kollar da kendi fiyat aralığında üzmeyecek uzun ömürlü kollar

Hocam imzamda yazıyor alınmaması gerek diye 😁 bunun için güzel bi inceleme yazmıştım lakin silindi yazım kurallarından ötürü tekrar yazacağım. Özellikleri şu an 1800 liralık bir gamepadden(8bitdo 2c) daha kötü. Tek avantajı xbox konsolunuz varsa kullanabiliyor oluşunuz onda da daha iyi kollar gene öneririm xbox uyumlu. 8bitdo çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Eğer derseniz ki bu parayı veririm daha kaliteli bir kol almak istiyorum o zaman gizalada gamesir super nova var onu almanız hepsinden daha mantıklı olacaktır

Xbox 9. nesil kontrolcünün özellikleri benden yaşlı logitech f710 ile aynı, birisi dongle ile bağlanıyor sadece diğeri dongle ile gelmeyip bt ve kablo ile bağlanıyor bir de xboxun triggerlarında da titreşim motoru var bitti. Tüm farkları bundan ibaret, f710 1500 lira 9. nesil 2650
Eyw hocam 8Bitdo 2c alacağım Wukong edition buldum çok hoşuma gitti. Hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı