2000 TL Oyun Notebook Önerisi

Arkadaşlar eski Asus K52F model notebookum eskidi artık. Çoğu oyunu açıyor ama acaip kasıyor. Kasmadan çalıştırması için bayağı bi düşürüyorum grafik özelliklerini. M&B Warband' ı bile kasıyo yani o kadar söyleyim. İnternete de yavaş giriyor. Canıma tak etti. Ama sağlam notebookmuş. Kardeşim süt döktü bana mısın demedi. Acaip yüklendik yine hala sağlam kaldıya ona şaşıyorum ben. Neyse çok kötüledik notebook'u. :) Oyun notebook'u istiyorum. Max.2500 TL'ye çıkabilirim. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi istiyorum.

Alternatif olarak ASUS X550JK-XO012D'ye bakabilirsiniz.

Laptopu 1 aydır kullanıyorum. Aldıktan sonra 8GB RAM ve SSD takviyesi yaptım. 2000 TL'ye denk geldi. Çok memnunum cihazdan. Eleştirilebilecek noktaları klavye ve HDD.
Klavyeden daktilo gibi ses çıkıyor. HDD'de boot sırasında ve yük sırasında cızırtı yapıyor.

Arkadaşlar eski Asus K52F model notebookum eskidi artık. Çoğu oyunu açıyor ama acaip kasıyor. Kasmadan çalıştırması için bayağı bi düşürüyorum grafik özelliklerini. M&B Warband' ı bile kasıyo yani o kadar söyleyim. İnternete de yavaş giriyor. Canıma tak etti. Ama sağlam notebookmuş. Kardeşim süt döktü bana mısın demedi. Acaip yüklendik yine hala sağlam kaldıya ona şaşıyorum ben. Neyse çok kötüledik notebook'u. :) Oyun notebook'u istiyorum. Max.2500 TL'ye çıkabilirim. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi istiyorum.
bende alicam ben MSI ge60apache derim şahsen .

MSI'ın kasa kalitesi daha iyi gibi.(Belirtilen modellerde.)
Ben uzun ömürlü kullanmak için aldım. Okul ve askerlik aradan çıkasıya kadar kullanmak için aldım.
Gelişi güzel kullanılmadığı sürece uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı