- Makaleler
- 3
Everest parley niye alsınMCHOSE dünyaca bilinen çok kaliteli bir marka. MCHOSE Ace 60 al geç.
Arkadaş numpadi olan bir klavye istiyor.
Everest parley niye alsınMCHOSE dünyaca bilinen çok kaliteli bir marka. MCHOSE Ace 60 al geç.
Bruh kolay gelsin o zamanArkadaş numpadi olan bir klavye istiyor.
Gerekirse numpadden vazgeçebilirim. Manyetik Switch'i öğrendiğimden beri ilgim onlara kaydı. Ben marka olarak ASUS, SteelSeries, Razer falan bilirdim ama çok ayrı boyutta olan klavye markaları varmış. Hocalar siz hangisini önerirsiniz? Ek seçeneklere de açığım. Numpadli ve manyetik switchli 2 hadi bilemedin 2.5k ya önerileriniz var mı?
Machenike k500 pro Furycube k99 pro mchose ace 60 mchose g75 pro aula win 60
@Sanctum72 @Mantar09 @Yoneistaken
Gerekirse numpad den vazgeçebilirim. Manyetik switch'i öğrendiğimden beri ilgim onlara kaydı. Ben marka olarak Asus, Steelseries, Razer falan bilirdim ama çok ayrı boyutta olan klavye markaları varmış. Hocalar siz hangisini önerirsiniz? Ek seçeneklere de açığım. Numpadli ve manyetik switchli 2 hadi bilemedin 2.5k ya önerileriniz var mı?
Machenike k500 pro Furycube k99 pro mchose ace 60 mchose g75 pro aula win 60
@Sanctum72 @Mantar09 @Yoneistaken
Üzdün hocam ama evet haklısın onu farkettim. Peki Furycube K99 Pro (mekanik) olan ile diğerleri arasındaki fark fazla mı? Klavye bilgim hiç yok gibi birşey. Mekanikte numpad var, diğer manyetiklerde garip garip özellikler var. Bunlar ciddi bir fark mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Manyetik istiyorsan numpadden vazgeçmen gerek.
Üzdün hocam ama evet haklısın onu fark ettim. Peki furycube K99 Pro (mekanik) olan ile diğerleri arasındaki fark fazla mı? Klavye bilgim hiç yok gibi bir şey. Mekanikte numpad var, diğer manyetiklerde garip garip özellikler var. Bunlar ciddi bir fark mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Yukarıda attığımı al. Sesii manyetik klavyeye göre gayet iyi seversin.Üzdün hocam ama evet haklısın onu farkettim. Peki Furycube K99 Pro (mekanik) olan ile diğerleri arasındaki fark fazla mı? Klavye bilgim hiç yok gibi birşey. Mekanikte numpad var, diğer manyetiklerde garip garip özellikler var. Bunlar ciddi bir fark mı? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.