Twingaftro
Hectopat
Elimde yaklaşık 1800-2000 civarı para var parfüm alacağım fakat biraz kararsız kaldım. Almak istediğim parfüm zen Sapphire man 1800TL.
Bunu kullanan bilir nadir bir kokudur. Kendimde bu parfümü kışın kullanma şansı yakalamıştım yaklaşık 2 ay kullandım ve hoşuma giden bir kokusu var kalıcılığı falan da gayet iyi.
Bu parfüm bittikten sonra Paco Rabanne Invictus'tan bir parfüm aldım onun linkini de bırakayım;
www.boyner.com.tr
Bu parfümden gram memnun kalmadım sanki üretim hatası gibi bir şeydi evet edt bir parfüm ama parfümde koku bile yok kalıcılığı geçtim kokuyu anca burnuma sıksam alırım o derece bir kokusu vardı. Maalesef kullanmak zorunda kaldım boşu boşuna para verdim o yüzden buraya konu açıyorum pişman olmamak için.
Bu
www.zenpirlanta.com
Zen parfüm konusunda evet memnunum fakat başka önerileriniz var mı?
Bunu kullanan bilir nadir bir kokudur. Kendimde bu parfümü kışın kullanma şansı yakalamıştım yaklaşık 2 ay kullandım ve hoşuma giden bir kokusu var kalıcılığı falan da gayet iyi.
Bu parfüm bittikten sonra Paco Rabanne Invictus'tan bir parfüm aldım onun linkini de bırakayım;

Rabanne Invictus Edt Erkek Parfüm 100 Ml - 210043 | Boyner
Rabanne Invictus Edt Erkek Parfüm 100 Ml - 210043 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de!
Bu

Zen Diamond
Entdecken Sie hochwertigen und zertifizierten Diamantschmuck, Verlobungsringe und Eheringe von Zen Diamond. Kostenloser Versand und 30 Tage Rückgaberecht.

Son düzenleyen: Moderatör: