2000 TL PC için gamepad önerisi

Spinoza0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

PC de FIFA oynamak için gamepad arıyorum ama hangisi uyumlu olur olmaz bulamadım. 2K bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

DualSense öneririm ama Xbox 9.nesilde alabilirsiniz ikisini de test etme imkanınız varsa test edip almanızı öneririm.

DualSense öneririm ama Xbox 9.nesilde alabilirsiniz ikisini de test etme imkanınız varsa test edip almanızı öneririm.

DualSense'de gayet güzel ama genelde PC oyunları Xbox ara yüzlü oluyor. Ondan Xbox 9.nesil çok daha avantajlı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Spinoza0 Bu arada eğer ki bütçen bununla sınırlı ise Xbox 8. nesil de düşünebilirsin ben 2. el almıştım 1000 liraya fifa'yı onla oynuyorum. Sıfır fiyat olarak 500 lira daha ucuz 9.nesilden. alternatif olarak düşünebilirsin.

Xbox 9. nesil alman en iyi tercih olur. DualSense'de optimizasyon anlamında sıkıntılar çıktığını söyleyen bir sürü kullanıcı var. Onun dışında tetik titreşimi gibi özellikleri kullanaibldğin oyun bile yok sanırım. O nedenle PC için en garanti ve en iyi yol Xbox 9. nesil. Zamanla paran birikince batarya paketini de alıp pilden falan da kurtulursun güzel model.

Hocam işine karışmak gibi olmasın ama yaklaşık 5-6 aydır Logitech F710 kullanıyorum henüz bir şikayetim olmadı. Pil bile değiştirmedim. Bütçenizden daha ucuz ve gayet kullanışlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı