PC için 2000 TL gamepad önerisi

Bütçe
2000
Bayagi övüyorlardi xboxu alinmaz demenizin nedeni nedir? Ne onerirsiniz fiyatin ustune cikarsam?
Xbox kolunun diğer kollara göre 2 avantajı var. 1. Tetik titreşimi 2. İse malzeme kalitesi. Kalan her yönden geride Xbox. Gecikme süresi, pil masrafı, uygulama desteğinin kısıtlı olması, hall effect olmaması, dongle ile bağlamak için ekstra dongle masrafının pahalı olması. Daha var da var

Xbox kolunun diğer kollara göre 2 avantajı var. 1. Tetik titreşimi 2. İse malzeme kalitesi. Kalan her yönden geride Xbox. Gecikme süresi, pil masrafı, uygulama desteğinin kısıtlı olması, hall effect olmaması, dongle ile bağlamak için ekstra dongle masrafının pahalı olması. Daha var da var
8bit do kafama yatti ama baska hangi secenekler var diye bakiyorum.

3000 tl ye cikarsam ne onerirsiniz xbox haric?

Hocam peki bu bütçede BigBig Won Gale Hall, BigBig Won Aether, Fantech Shooter 3 bulunuyor. Siz hangisini önerirsiniz? Ben Gale Hall'dan yanayım.
Hocam yarış oyunu oynamayacaksanız gale hall kesin önerim olur. Pc uygulaması ve eğer combo versiyonu alırsanır değişen stickler + şarj standı olması gerçekten çok büyük bir avantaj.

Anladım hocam. Ama yine de pek etkileyeceğini zannetmiyorum. Forza oynuyorum zaten.
Forza (kendim fh4 oynuyorum yakında 5 de alacağım) özellikle gamepad ile oynarken sürüş dinamiği diğer oyunlara göre daha arcade kalan bir oyun. F1'den veya assetto corsa'dan geçince gerçekten kontrollerini basit buluyorum. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir kolda sorun çekmedim forza'da. Sorun olacağını ben de sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı