2000 TL PC önerisi

Bütçe
2900-3000

YDincer

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
174
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek


Bana oyun için lazım olan bilgisayarlar bunlar hangisini almalıyım bir de aldıktan sonra işlemciyi rahat rahat değiştirebilir miyim?
 
Sakın bunları alma. C4 almış olursun. İşlemci olarak iyi birşey takamazsın, soket uymaz, soketi uyan işlemci alsan darboğaz yapar. Ekran kartını değiştirdin, PSU yetmiyor. RAM desen DDR4 değil, DDR3. bunların PSU'su 2 günde patlar. Asla alma.
 
Hocam çok bilgim olmamasına rağmen Turbox gibi markaları önermem.Genelde 1.nesil işlemcileri kullanıyorlar ve internette duyduğuma göre arada 2.el parça kullanıyorlar.Çocuklar da orada i-7 yazısını görünce direkt alıyor.Yani hiç önermem.Apu toplayın daha iyi
 
Kaçıncı Izoly TurboX konusu bu bir bilsen, artık troll gibi gelmeye başladı. i5 i7 diye milletin gözünü boyuyorlar ama aslında 8-9 sene önce çıkmış tarihi eser ilk nesil işlemciler bunlar. PSU ne olduğu belli değil, RAM 16 GB olsa bile çok düşük frekanslarda çalışıyor. Yanında monitör, klavye, mouse veriyoruz falan diyorlar ama beş kuruş etmez ekipmanlar onlar.
aldıktan sonra işlemciyi rahat rahat değiştirebilir miyim?
Büyük ihtimalle değişmez çünkü o kadar eski malzemeler var ki neredeyse tüm kasayı değiştirmen lazım, sakın alma.
 
Kaçıncı Izoly Turbox konusu bu bir bilsen, artık troll gibi gelmeye başladı. i5 i7 diye milletin gözünü boyuyorlar ama aslında 8-9 sene önce çıkmış tarihi eser ilk nesil işlemciler bunlar. PSU ne olduğu belli değil, RAM 16 GB olsa bile çok düşük frekanslarda çalışıyor. Yanında monitör, klavye, mouse veriyoruz falan diyorlar ama beş kuruş etmez ekipmanlar onlar.

Büyük ihtimalle değişmez çünkü o kadar eski malzemeler var ki neredeyse tüm kasayı değiştirmen lazım, sakın alma.

Hocam çok bilgim olmamasına rağmen Turbox gibi markaları önermem. Genelde 1.nesil işlemcileri kullanıyorlar ve internette duyduğuma göre arada 2.el parça kullanıyorlar. Çocuklar da orada i7 yazısını görünce direkt alıyor. Yani hiç önermem. APU toplayın daha iyi.

Sakın bunları alma. C4 almış olursun. İşlemci olarak iyi bir şey takamazsın, soket uymaz, soketi uyan işlemci alsan darboğaz yapar. Ekran kartını değiştirdin, PSU yetmiyor. RAM desen DDR4 değil, DDR3. bunların PSU'su 2 günde patlar. Asla alma.

i5 i7 ile pek ilgilenmem 1. nesil işlemci diyor çok eski bir işlemci akıcı oyun oynatsın yeter başka markalardan 3000 TL PC önerisi olan var mı Fortnite gibi oyunları oynatsın. Başlıkta 2000 diyor ama 3000 yazmıştım 3000 TL önerisi olan.
 
Öyle düşünürsen belki de 2 kat daha fazla performans almak varken Izoly Turbox alıp kazıklanırsın. O paraya mis gibi PC toplanır, konuyu öne çıkart özelliğini kullan ki daha bilgili kişiler görsün.

Eski oyunlarla alakam yok Fortnite gibi oyunları oynatsın 3000 TL bütçem var.
 
Eski oyunlarla alakam yok Fortnite gibi oyunları oynatsın 3000 TL bütçem var.
Pardon ben eski oyunları oynatsın dediniz sandım, bu bilgisayarla Fortnite çok kasar ve hiç keyif alamazsınız. İstediğiniz buysa buyrun alabilirsiniz. Hazır sistem yerine toplama sistem öneririm, mesaj yazma kısmında konuyu öne çıkart deyip bilgili insanların görmesini sağlayabilirsiniz. Bu sistemler Fortnite gibi oyunları bırak düşük sistemli oyunları oynatır, zaten genellikle Zula, LoL, CS:GO oynamak için alıyorlar bu bilgisayarları.
 


Bana oyun için lazım olan bilgisayarlar bunlar hangisini almalıyım bir de aldıktan sonra işlemciyi rahat rahat değiştirebilir miyim?
Bu konudaki mesajların aynıları size de gelecektir. Kısaca göz boyamak için İ7 koyulan ama aslında çok eski ve vasat performansa sahip bilgisayarlardır.

Mevcut bütçe ile R3 3200G APU sistem ve monitör alınabilir. Hem güncellik ve kolay yükseltme hem de performans olarak böylesi daha iyi olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı