2000 TL PC Toplama

umutJSA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.2000 tl sistem topladim. Parçalar uyumlu mudur ? Cevaplarsani sevinirim sistem tavsiyesinde bulunmayiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz kasada güç kaynağı yok. Güç kaynaklı bir kasa bakın veya güç kaynağı alın.

Onun yerine biraz değiştirdim.Bu sistemi alırsam sorun olurmu

Son düzenleme:
Benim en son gösterdiğim sistemdeki parçalar uyumlumu ?

Benim en son gösterdiğim sistemdeki parçalar uyumlumu ?
İşlemci soğutucu gereksiz. Frisby marka almayınız kaliteli olduğu söylenemez. @LeamTO arkadaşın sistemi gayet güzel o sistem sizinkinden daha performanslıdır.

Sistemde ufak değişiklikler yaptim.Bu sistemi alirsam sistemde sorun çıkarmı.Ekran kartı falan yanarmı ? Bu kasanın soğutucusu yetermi ? Sistem tavsiyesinde bulunmayınız

Ekran kartının kendi soğutma sistemi mevcut zaten üstünde 2 tane kocaman fan görürsün alınca. Daha sonra RAMleri tek modül alman daha yararlı olur ileride 16 GB yapmak için.

Teşekkür ederim.Bir sorum daha var.Kasa çok fazla ısınırmı ? Bide kasadaki parçalar uyumlumu?Umarım sizi usandırmamışımdır

Skylake sisteme karşı bir önyargınız mı var DDR4 bellek altyapılı bir sisteme böyle karşı çıkmak garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…