Öncelikle merhaba arkadaşlar. Elime geçen 2000 TL ile güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ben grafik işleriyle uğraşıyorum, o yüzden; RAM'ın, ekran kartının ve işlemcimin güçlü olmasını istiyorum.Bu yüzden
en az 8 GB RAM tercihimdir.Kasanın şekli veyatta tipi benim için o kadar önem sarf etmiyor. Ayrıyetten bir monitörede sahibim.Bu yüzden fazladan bir monitöre gerek duymuyorum.Şu anki kullandığım kasada ki parçaları da değerlendirmek isterim. Ama hangisi yeni kasayla uyumlu olur bilemem.Ben yinede şu anki kullandığım bilgisayarın özelliklerini belirteyim;
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Elime geçen 2000 TL ile güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ben grafik işleriyle uğraşıyorum, o yüzden; RAM'ın, ekran kartının ve işlemcimin güçlü olmasını istiyorum.Bu yüzden
en az 8 GB RAM tercihimdir.Kasanın şekli veyatta tipi benim için o kadar önem sarf etmiyor. Ayrıyetten bir monitörede sahibim.Bu yüzden fazladan bir monitöre gerek duymuyorum.Şu anki kullandığım kasada ki parçaları da değerlendirmek isterim. Ama hangisi yeni kasayla uyumlu olur bilemem.Ben yinede şu anki kullandığım bilgisayarın özelliklerini belirteyim;
Bilgisayar toplamak istiyorum derken kastettiğin sadece kasa değil diye varsayarak sana 2100 tl civarı tutacak sağlam bir bilgisayar kombinasyonu önereyim:
Ne düşündüğünü hepsine göz attıktan sonra söylemeni bekliyorum!! Umarım istediğin gibi birşeye kavuşursun Eğer fx-4300 işlemciden biraz daha fazla yararlanmak istiyorsan stok soğutucusundan daha iyi birşeyler alıp biraz overclock yapabilirsin. Soğutucu olarak daha iyi birşey açısından şunu tavsiye ederim:
Bunun içinde termal pastası da var, internetten nasıl overclock yapılır diye araştırırsan birsürü şey bulursun ve muhtemelen kolayca 4ghz üstüne çıkartabilirsin bu işlemciyi.