Öncelikle merhaba arkadaşlar. Elime geçen 2000 TL ile güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ben grafik işleriyle uğraşıyorum, o yüzden; RAM'ın, ekran kartının ve işlemcimin güçlü olmasını istiyorum.Bu yüzden
en az 8 GB RAM tercihimdir.Kasanın şekli veyatta tipi benim için o kadar önem sarf etmiyor. Ayrıyetten bir monitörede sahibim.Bu yüzden fazladan bir monitöre gerek duymuyorum.Şu anki kullandığım kasada ki parçaları da değerlendirmek isterim. Ama hangisi yeni kasayla uyumlu olur bilemem.Ben yinede şu anki kullandığım bilgisayarın özelliklerini belirteyim;
Ekran kartı:ATI RadeonHD 4670 1 GB 128 bits 500 MHz
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 3.06 GHz
Ram:4.00 GB DDR 3 Tek slot 667 MHz Kingston
Anakart:ASUSTek P5G41T-M LX
Ayrıyetten oyunda oynuyorum. Yani bu bilgisayar hem oyuncu hem de grafikci bilgisayarı olsun.
Yardımlarınızı bekliyorum...
en az 8 GB RAM tercihimdir.Kasanın şekli veyatta tipi benim için o kadar önem sarf etmiyor. Ayrıyetten bir monitörede sahibim.Bu yüzden fazladan bir monitöre gerek duymuyorum.Şu anki kullandığım kasada ki parçaları da değerlendirmek isterim. Ama hangisi yeni kasayla uyumlu olur bilemem.Ben yinede şu anki kullandığım bilgisayarın özelliklerini belirteyim;
Ekran kartı:ATI RadeonHD 4670 1 GB 128 bits 500 MHz
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 3.06 GHz
Ram:4.00 GB DDR 3 Tek slot 667 MHz Kingston
Anakart:ASUSTek P5G41T-M LX
Ayrıyetten oyunda oynuyorum. Yani bu bilgisayar hem oyuncu hem de grafikci bilgisayarı olsun.
Yardımlarınızı bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: