2000 TL PC Toplama

İsmail_D

Megapat
Yer
Mersin/İçel
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni oyuncu bilgisayarı toplayacağım. Sistemde bir yanlışım varsa yardım edebilir misiniz ya da önerilerinizi söyleyin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41 KB · Görüntüleme: 115
  • pc.PNG
    pc.PNG
    42,8 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın fiyatına göre iyi gibi ama monitörün overkill olmuş gibi. 2bin liralık Rx460'lı bir sistem için genelde 400-500liralık bir monitör idealdir benim gözümde. Hepsiburada'da monitör kıtlığı var farkındayım. Bence sistemi buradan söyleyip monitörü başka yerden alabilirsin. Ben mesela sistemi Hepsiburada'dan söyledim ama RAM'ler pahalı geldi gözüme onları ayrı alacağım.

Anakartın fiyatına göre iyi gibi ama monitörün overkill olmuş gibi. 2bin liralık Rx460'lı bir sistem için genelde 400-500liralık bir monitör idealdir benim gözümde. Hepsiburada'da monitör kıtlığı var farkındayım. Bence sistemi buradan söyleyip monitörü başka yerden alabilirsin. Ben mesela sistemi Hepsiburada'dan söyledim ama RAM'ler pahalı geldi gözüme onları ayrı alacağım.
Ben oyunu mönitörden gördüğümüz için monitör kötü olursa oyun kötü gibime gelir diye bu monitörü tercih ettim. 60hz az gelir diye 75hz buldum.

aklımda şuan yok denk gelirse yazarım
hepsiburada'dan baktım en düşük fiyatlı fm2+ anakart bu ve en düşük fiyatlı anakart.

Ben oyunu mönitörden gördüğümüz için monitör kötü olursa oyun kötü gibime gelir diye bu monitörü tercih ettim. 60hz az gelir diye 75hz buldum.
Benim demek istediğim başka sitelere de bakın monitör için. Hepsiburada'da ben 500lira altında HDMI kullanan monitör bulamadım ki aslında doluca var onlardan. Oyun için görüntü hayati önem de arz etmiyor bu arada, zaten o fiyata alıcağınız bütün monitörler aynı paneli kullanıyorlar neredeyse. Monitörden kısıp 1050Ti alabiliyorsanız mesela 1050Ti alın. 75Hz'de pek gerekli değil, AAA oyunlarda 60'ı tutturursanız ne mutlu, online olanlarda da V-Sync açarsınız olur biter..

Benim demek istediğim başka sitelere de bakın monitör için. Hepsiburada'da ben 500lira altında HDMI kullanan monitör bulamadım ki aslında doluca var onlardan. Oyun için görüntü hayati önem de arz etmiyor bu arada, zaten o fiyata alıcağınız bütün monitörler aynı paneli kullanıyorlar neredeyse. Monitörden kısıp 1050Ti alabiliyorsanız mesela 1050Ti alın. 75Hz'de pek gerekli değil, AAA oyunlarda 60'ı tutturursanız ne mutlu, online olanlarda da V-Sync açarsınız olur biter..
Demek istediğini anladım ama diğer sitelere güvenemiyorum. Bide bu işlemci 1050ti'a darboğaz yapıyor 1050 alabilirim ama 600-700tl arası mönitörlerde freesync olduğu için amd ekran kartı seçtim. Benim bildiği monitör 60hz olunca 60fps'yi gösteriyor bu yüzden 75hz monitör seçtim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı