2000 TL PC uyumlu gamepad önerisi

• Konuyu başlatan smtoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 442

smtoz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda FC 25 aldım oynamak istiyorum fakat oyun kolum yok oyun kolu almak istiyorum. Bütçem maksimum 2000TL genel olarak ve çoğunlukla FIFA oynamayı düşünüyorum. Onun dşında Mortal Kombat ve Forza içinde kullanabilirim aklımda birkaç model var: Logitech F710, Monster Pusat cluth, HyperX Clutch gladiate, MSI gg Force GC20 v2, MSI gg Force GC30 v2, HyperX Clutch kablosuz.
Bunlardan alabileceğim en uygunları hangileridir ve neden bunlar dışında önerileriniz nelerdir?

Bilgisayarımda FC 25 aldım oynamak istiyorum fakat oyun kolum yok oyun kolu almak istiyorum. Bütçem maksimum 2000TL genel olarak ve çoğunlukla FIFA oynamayı düşünüyorum. Onun dşında Mortal Kombat ve Forza içinde kullanabilirim aklımda birkaç model var: Logitech F710, Monster Pusat cluth, HyperX Clutch gladiate, MSI gg Force GC20 v2, MSI gg Force GC30 v2, HyperX Clutch kablosuz.
Bunlardan alabileceğim en uygunları hangileridir ve neden bunlar dışında önerileriniz nelerdir?

Bilgisayarımda FC 25 aldım oynamak istiyorum fakat oyun kolum yok oyun kolu almak istiyorum. Bütçem maksimum 2000TL genel olarak ve çoğunlukla FIFA oynamayı düşünüyorum. Onun dşında Mortal Kombat ve Forza içinde kullanabilirim aklımda birkaç model var: Logitech F710, Monster Pusat cluth, HyperX Clutch gladiate, MSI GG Force GC20 v2, MSI GG Force GC30 v2, HyperX Clutch kablosuz.

Bu bütçeye çıkabiliyorsan attığım. Çıkamıyorsan 8 BitDo 2C. Arkadaş yukarıda paylaşmış zaten.

Bu bütçeye çıkabiliyorsan attığım. Çıkamıyorsan 8 BitDo 2C. Arkadaş yukarıda paylaşmış zaten.

Hocam X15 modeli daha uygun hangisi daha iyi.

Peki konuda bahsettiğim kollar arasından hangileri alınabilir ya da neden onları önermiyosunuz ne gibi kötü yanları var?

Çünkü eskiler. Attığımız kolların desteklediğin stick drift tarzı şeylerin olmasını engelleyen teknolojiler yok ve kaliteli değiller. Sorunlu kollar. Tek tek şu şundan iyi değil diye 5 sayfa makale yazamam açıkçası.

Çünkü eskiler. Attığımız kolların desteklediğin stick drift tarzı şeylerin olmasını engelleyen teknolojiler yok ve kaliteli değiller. Sorunlu kollar. Tek tek şu şundan iyi değil diye 5 sayfa makale yazamam açıkçası.

peki bu kol nasıl alınır mı?

Alınmaz. Resmi olmayan satıcılar 2. el garantisiz ürün satıyor. 9. nesil almanızı önermem ama alacaksanız da resmi satıcılardan alın. O bütçede bunu öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı