2000 TL PC vs PS4

PS4 vs PC

  • PS4

  • PC


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

proodss

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC mi, PS4 mu? PC alirsam max 2000'e falan toplayabileceğim. Bir de kararsız kalma sebeplerimden biri PC'de tek basima oyun oynamayi sevmeyen biriyim. Oyun olmadigi icin sıķıldıgımda vb oyun oynamam zor PC'de kotu oldugu icin yani toplarsam zaten max. 2000 butce var bir de PC alirsam 3 sene falan gider diyorlar. Sonra yenileme gerekir diyorlar. PS4'de ise 6 yil falan gider diyorlar. Ne yapsam kararsiz kaldim .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda topladım 1800 TL civarı 22" ViewSonic monitörle birlikte GTX 750 Ti & İ3 6100 + SSD sistem (Benimde durum aynıydı, eski PC kötü hiçbir oyunu açmıyor falan filan). Bence git benim sistemden topla mis gibi senin üstüne paran da varmış 2000 TL ye güzelinden bir sistem kurarsın. CS GO, LoL v.b hiç bir sıkıntı yok en yüksek ayarlar GTA 5 gibi oyunlarda da kesinlikle bir sıkıntı yok zaten Nvidia sağ olsun adamlar haftada bir driver çıkartıyorlar (yüklemekten sıkıldım artık) ekran kartına optimizasyon için. Alırsın arkadaşlarını yanına gir oyna emin ol iyi bir bilgisayarının olması, konforu bir konsoldan çok çok daha yarar sağlıyor her açıdan. (y)
 
Bu sana kalmış bir durum ama ben konsollar 1080p 60FPS sabit verene kadar pc'den yana kullanıcağım oyumu. Ps4 Pro oyunlar uygun olana kadar 30FPS sabit vermeye devam edecek, eski oyunlardan benim pek ümidim yok yenileri gelince bakarız. Ayrıca salonuna koyup oynamak istiyorsan mini-ITX toplayıp logitech f710 alırsın mis gibi oynarsın. Tabi konsol özel oyunlarını oynamak istiyorum diyorsan o başka. Ama ileriye dönüklülük açısından PC gözünü korkutmasın. Hangi oyunları oynuyorsun belirtirsen daha sağlıklı yorum yapabilirim bu konuda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı