Seasonic - Seasonic Focus Plus Serisi 750W 80Plus Gold Güç Kaynağı - CebiTech
Seasonic - Seasonic Focus Plus Serisi 750W 80Plus Gold Güç Kaynağı ,En uygun 1.169,29 TL ve hızlı kargo ile sizlerle . .Hemen Satın Al !www.google.com.tr
Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler
Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'dawww.bilisimport.com.tr
Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler
Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'dawww.bilisimport.com.tr
PSU en iyi üreticiden önerdim. Seasonic markası büyük firmalara ürettiği güç kaynakları ile ünlü ve sorun yaşayan yoktur. Gold sertifikası ve 12V kanalından 744W veriyor, eğer fiyatlar size pahalı geldiyse Fsp Hydro G 750 Serisi 80plus Gold 750w Full Modüler Power Supply - n11.com biraz daha uygun FSP markasının Hydro G modeli, FSP şu an piyasada olan ve kendi fabrikalarında üretim yapan sayılı markalardan, Seasonic kadar başarısı veya kalitesi olmasa bile kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.fractal design markasınıda duymuştum gerçekten güzel görünüyor iki kasada teşekkürler tavsiyeniz için yalnızca sorum şu bu marka PSU lar kaliteli mi markayı bilmiyorum da hiç.
Öneriniz için teşekkürler aslında hata bende yazmam gerekirdi mid tower kasa almayı düşünüyorum bu tarz full tower kasalar çok büyük ve hantal geliyor bana. Ama öneriniz oldukca şık duruyor teşekkürler.
Seasonic markasıni hiç kullanmadım daha önce ancak FSP marka bir psu kullanmıstım 15 sene boyunca dükkanda kullanılan bir pc de vardı hiç bozulmadan çalışıyordu maşallah toz yumaklarının içerisinde. Ancak bu iki üründe çılgın ötesi pahalılar. Gold sertifikası olmasa da bronz olsa mesela çok mu kötü olur bide böyle pahalı bir PSU alacaksam yeni nesil anakart işlemci desteğide olsun isterdim şahsen ne diyorsunuz? (8+2 pinmiydi yoksa 8+4 pinmiydi tam hatırlamıyorum) Technopatın qp red sistemindeki bir PSU da vardı diye hatırlıyorum.PSU en iyi üreticiden önerdim. Seasonic markası büyük firmalara ürettiği güç kaynakları ile ünlü ve sorun yaşayan yoktur. Gold sertifikası ve 12V kanalından 744W veriyor, eğer fiyatlar size pahalı geldiyse Fsp Hydro G 750 Serisi 80plus Gold 750w Full Modüler Power Supply - n11.com biraz daha uygun FSP markasının Hydro G modeli, FSP şu an piyasada olan ve kendi fabrikalarında üretim yapan sayılı markalardan, Seasonic kadar başarısı veya kalitesi olmasa bile kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.
Kasaya 1000 / 1300 TL verip de Psu'ya verilecek 700 TL'ye çok demek garip değil mi? Sonuçta hava akışı iyi olan Zalman Z9, Dark Guardian benzeri bir kasa ile sorun halolabilecek ve en fazla 3 ya da 5 derece sıcaklık farkına sebep olabilecekken. Bilgisayarın en önemli parçası olan ve bütün diğer parçaların stabilliğini ve ömrünü etkileyen Psu'ya verilmeyen 100 - 200 TL ile uzun vadede parçaların ya da bilgisayarın fiziksel zarar görmesinin önüne geçilebilir. Naçizane tavsiyedir, yanlış anlaşılmasını istemem.
PSU en iyi üreticiden önerdim. Seasonic markası büyük firmalara ürettiği güç kaynakları ile ünlü ve sorun yaşayan yoktur. Gold sertifikası ve 12V kanalından 744W veriyor, eğer fiyatlar size pahalı geldiyse Fsp Hydro G 750 Serisi 80plus Gold 750w Full Modüler Power Supply - n11.com biraz daha uygun FSP markasının Hydro G modeli, FSP şu an piyasada olan ve kendi fabrikalarında üretim yapan sayılı markalardan, Seasonic kadar başarısı veya kalitesi olmasa bile kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.