Gaming.gen'den Asus Rog Strix Scope RX alabilirsin.2000TL'ye kadar mekanik kırmızı Switch klavye arıyorum. Eğer başka switchler varsa ve Blue Switch gibi sesli değilse olabilir. Amazon prime üyeliğim olduğu için amazondan uygun klavyeler de olabilir.
Bunun yerine büyüklük takıntınız yoksa mini versiyonunu da alabilirsiniz 1000 TL fark var. Aynı model, boyutu farklı sadece.
Sadece boyut farkı yok. Normal modeli cherry mx switch kullanırken, mini modeli outemu switch kullanıyor.Bunun yerine büyüklük takıntınız yoksa mini versiyonunu da alabilirsiniz 1000 TL fark var. Aynı model, boyutu farklı sadece.
Adata'nın alt markası. Problem yaşayacağını zannetmiyorum.nedense XPG için ön yargım var
Hocam küçük klavyeler önerir misiniz? Numpad olmayan.Sadece boyut farkı yok. Normal modeli cherry mx switch kullanırken, mini modeli outemu switch kullanıyor.
Adata'nın alt markası. Problem yaşayacağını zannetmiyorum.
Yani hocam aklıma ilk bu model geldi zamanında baya övülmüştü.Gaming.gen'den Asus Rog Strix Scope RX alabilirsin.
Bayram indirimlerinden beri zamlanmadı alınacaksa zaman kaybetmeden alınmalı fiyatına göre çok güzel klavye.Yani hocam aklıma ilk bu model geldi zamanında baya övülmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.