2000 TL red switch klavye önerisi

Eksi olarak driver kısmı biraz garip son çıkan driver sürümünde virüs var ancak öncekinde yok falan garip biraz ancak Amazon yurt dışı da olsa driver çalışmaz ise iade etme şansın olur gibi. Ben açıkçası driverın çalışacağını düşünüyorum eski sürümde. Bu arada Prime ile kargo ödemiyorsun Prime ile al alacak isen üye değilsen ilk ay bedava.

Hocam bunu alacaktım fakat 20 Nisan diyor teslim tarihine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu alacaktım fakat 20 Nisan diyor teslim tarihine.

Hocam bende böyle gözüküyor. Dün Akko'larda indirim vardı ancak bütçenizi yine aşıyordu bütçenize en yakın Ajazz AK992 var.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-02-20-15-41-22-838_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-20-15-41-22-838_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 37
Bende bu model klavyeyi almayı düşünüyorum da. Tek kafama takılan soru Anti-Ghosting var mı yok mu bir türlü bulamadım.

Anti-Ghosting konusunu ben de emin olamadım tam anlamıyla ancak Ajazz'ın kendi sitesinde var diyor:
 
O zaman alacağım ya kesin :D
İlerleyen zamanlarda da bu Switch'lerden almayı düşünüyorum. Amazon.com.tr
Bir de bu keycapslerden Amazon.com.tr

Hocam Switch olarak Silver Switch çok tavsiye etmem hassas olmasından dolayı ancak kullanımınıza göre değişir. Bu arada Akko Switch'ler biraz pahalı isterseniz direkt Akko klavye alabilirsiniz Switch değiştirme derdi olmadan ancak bu da tam boy değil ve keycapsleri transparan değil:
 
O klavyeyi de gördüm lakin şuan açıkçası o kadar verebilecek param yok. Bu ek switch ve keycaps olayı da zaten ilerleyen zamanlarda para olursa alacağım şeylerdi. Bir de ek olarak numpad olması benim için biraz daha avantajlı oluyor.
Switch olarak da silver switch şart değil. Açıkcası biraz daha böyle basımı hoş hafif olmayan, tok bir ses çıkaran ama daktilo gibi de ses çıkarmasını istemediğim bir switch arıyorum. Varsa öneriniz switch olarak alabilirim. Geleceğe yatırım :D
 
O klavyeyi de gördüm lakin şu an açıkçası o kadar verebilecek param yok. Bu ek Switch ve keycaps olayı da zaten ilerleyen zamanlarda para olursa alacağım şeylerdi. Bir de ek olarak numpad olması benim için biraz daha avantajlı oluyor.
Switch olarak da Silver Switch şart değil. Açıkçası biraz daha böyle basımı hoş hafif olmayan, tok bir ses çıkaran ama daktilo gibi de ses çıkarmasını istemediğim bir Switch arıyorum. Varsa öneriniz Switch olarak alabilirim. Geleceğe yatırım :D

Gatreon milky Switch'lere bakabilirsiniz benim çok hoşuma gidiyorlar. AliExpress'ten uzun sürede gelir ama 860TL'ye 110 tane gatreon milky red/yellow Switch vardı. Akko 45'li paketler halinde sattığı için pahalıya geliyor gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı