2000 TL RX460 Sistem Toplama

Maksimum Zırh

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen7 5800H
16GB RAM
RTX3060
DELL G5515
Meslek
Amatör Yazar
Ay sonunda maaşımı alınca bir kısmını nakit verip, kalanını taksit ile bir kasa toplamayı istiyorum. 21.5 inch monitörüm var. O yüzden yeni bir tane almak istemiyorum. Alacağım bu sistemde en çok dikkat edeceğim 2 şey var. Çok yüksek ayarlarda olmasa bile güncel oyunları 40-45 fps civarında oynayabilmek ve çok iyi bir ses kalitesi almak. Ses benim için gerçekten çok önemli bir konu. Oynadığım oyunun atmosferini tamamen yaşamak istiyorum. Tabi ki bunların hepsi paraya bağlı. Ama dediğim gibi, belirli bir miktarım var. Şu an için aklımda ki sistem şöyle:

-GSKILL 8GB DDR4 2133Mhz CL15 Tek Modül Ram
-ASUS RX460 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
-AMD Ryzen 5 1500X 3.6GHz İşlemci
-ASUS PRIME B350M-A AMD B350 DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart

Kaç waat'lık bir psu gerekli olur emin olamadığım için kasa konusunda da tavsiyenize ihtiyacım var. Ayrıca birde kulaklık tavsiyesi rica ediyorum sizlerden. Herkese iyi günler.

Flood yapıyorum özür dilerim ama, fikrini paylaşmak isteyen kimse yok mu?

Bu sistemi tavsiye ederim, bu fiyat bandında işlemci çok yüksek gibi duruyor. (Karaladığım şey monitör.)

Ekran Alıntısı.PNG

1500x yerine 1400 işlemci modelini kullanmayı tercih etmem belki de daha doğru olur ama intel pentium işlemcisi asla kullanmam. Her ne kadar F/P ürünü olsada.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı