2000 TL Şehir bisikleti önerisi

MasterPenguen

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakınlarda birçok kursa gidip geldiğim için bir bisiklete ihtiyacım olduğunu anladım. Çok engebeli yollardan geçmeyip daha çok şehir içi kullanım yapıyorum. Boy ve kilo olarak iri olduğum için (185cm-90KG) sağlam bir bisiklet arıyorum. İkinci el düşünüyorum ve güzel bir model bulabilirsem ikince el alabilirim. Açıkçası bisiklet alacaksam ikinci el alıp daha güzel bir model almak istiyorum. Aklımda olan markalar da şunlar. İkinci el: Ghost, Merida, Trek, Giant, Scott. Sıfır: Corelli, Carraro, Kron
Beğendiğim birkaç ilanda şunlar:
Benim seçtiklerimden veya kendi beğendiğiniz modelleri belirtebilirseniz çok mutlu olurum.
Herhangi bir öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el ilanlarda en düzgün Merida duruyor. Eğer Ghost panamao x3 ilanının kadro boyu doğru ise o da bir seçenek olabilir. Diğer ikinci el belirttikleriniz biri kadın bisikleti biri 26 jant dağ bisikletinden devşirme bir tur bisikleti gibi diğeri de küçük kadrolu. Eğer sıfır alacaksanız Mosso Legarda modellerine de göz gezdirin derim.

İkinci el ilanlarda en düzgün Merida duruyor. Eğer Ghost panamao x3 ilanının kadro boyu doğru ise o da bir seçenek olabilir. Diğer ikinci el belirttikleriniz biri kadın bisikleti biri 26 jant dağ bisikletinden devşirme bir tur bisikleti gibi diğeri de küçük kadrolu. Eğer sıfır alacaksanız Mosso Legarda modellerine de göz gezdirin derim.
Çok teşekkürler. Mosso Legarda düşünüyordum bir seçenek olarak. Sağolun.

Bende Legarda 1924 var fakat bisikletimin normalden tek farkı düz maşalı olması. Performansı gidişi vs. tatmin ediyor. Tavsiyem çok çukurlu vs. yolda sürmeyecekseniz düz maşa almanız. Ayrıca kilonuz bu tarz bisikletler için çok değil. Zaten aldıktan sonra kilo vermeye başlarsınız sürdükçe.

Bende Legarda 1924 var fakat bisikletimin normalden tek farkı düz maşalı olması. Performansı gidişi vs. tatmin ediyor. Tavsiyem çok çukurlu vs. yolda sürmeyecekseniz düz maşa almanız. Ayrıca kilonuz bu tarz bisikletler için çok değil. Zaten aldıktan sonra kilo vermeye başlarsınız sürdükçe.
Çok teşekkürler tavsiyeniz için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı