2000 TL Sistem Geliştirme

Edizorhan

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2000 TL bütçe bulunmakta. Anakart, RAM ve işlemciye ihtiyacım var.
Sistemim:
Evga GTX FTW 1070
GX 650 Watt güç kaynağı
Cooler master haf 922
240 GB OCZ SSD
Ben bu sistemi 1950 TL'ye aldım arkadaşlar. Öncelikle bu sistem ve fiyatı hakkındaki yorumlarınızı söylerseniz sevinirim. Anakart konusunda H370 ve B360 almayı planlıyorum. Ancak ocak ayında çıkacak ve ben 2 aya yakın süre boş kalıcam ne yapmamı önerirsiniz?

Elimde 2000 TL bütçe bulunmakta. Anakart, RAM ve işlemciye ihtiyacım var.
Sistemim:
Evga GTX FTW 1070
GX 650 Watt güç kaynağı
Cooler master haf 922
240 GB OCZ SSD
Ben bu sistemi 1950 TL'ye aldım arkadaşlar. Öncelikle bu sistem ve fiyatı hakkındaki yorumlarınızı söylerseniz sevinirim. Anakart konusunda H370 ve B360 almayı planlıyorum. Ancak ocak ayında çıkacak ve ben 2 aya yakın süre boş kalıcam ne yapmamı önerirsiniz?
Ryzen 5 1600
B350 anakart
DDR4 2666-3200 MHz arası 8-16 GB RAM

Sıfır olarak aldıysanız çok çok ucuz ki ikinci el alsanız dahi yine ucuza almışsınız sisteminizi.
Anakart seçimi olarak aklınızdakileri alcaksanız zaten belirli bir fiyatı ve ona uygun işlemciler piyasada olacak ona göre karar verebilirsiniz ki daha yüksek olcak diye düşünüyorum ama bekleyip görmek lazım.

Sadece anakart ve işlemci tavsiyesi isterseniz. Ryzen serisi 1600x, 1700 ve x370 serisi bir anakart bütceye göre b350 anakartta alınabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı