Yazdığınız oyunların hepsini yüksek-ultra ayarlarda oynarsınız. Sadece o oyunlarla kısıtlı kalmayın. Gta 5 de oynamalısınız.
MGS 5, The Witcher 3 gibi oyunları da oynayın. Bu oyunları 1080p yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.
O sistem GTA 5 gibi ağır oyunları yüksek ayarda açacaktır. Yalnız düşük bütçelerde SSD yerine ekran kartına ağırlık verilmeli. Resimdeki SSD yi çıkarıp GTX 960 veya R9 380 takılsaydı daha iyi olurdu.
SSD ileride de alınabilir. Bu bütçede ekran kartına daha fazla yatırım yapılmalı. SSD'den gelen 150TL eklenirse 720TL civarında GTX960 2G alınabiliyor. Çok daha performanslı olacaktır.
O sistem GTA 5 gibi ağır oyunları yüksek ayarda açacaktır. Yalnız düşük bütçelerde SSD yerine ekran kartına ağırlık verilmeli. Resimdeki SSD yi çıkarıp GTX 960 veya R9 380 takılsaydı daha iyi olurdu.
Çok güzel olmuş sistem. Ah monitörüm olsaydı da bende bu şekil toplasaydım. Bütçem 2 milyar fakat monitör dahil. Monitöre bayılacağım en az 200 lira zaten. O yüzden de GTX 950 alıyorum
@Aryalore Hangi siteden topladınız parçaları ? benim topladığım ile çok büyük fiyat farkı var belki bende burdan toplayabilirim.