2000 TL Sistem Önerisi

Oyun için iyi bir sistem.Eleştirilere açık.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 172
Oyun için iyi bir sistem.Eleştirilere açık.

İşlemci İ3 6100 olmalı, Anakart B150M PRO veya B150 BAZOOKA olmalı, RAM tek slot olmalı ki ileride upgrade daha kolaylaşsın, PSU kasaya dahil bir şekilde alınmalı ekstradan masraf olmasın. Bütün bunlar yapıldıktan sonra eğer bütçe kalırsa ekran kartına yatırım yapılabilir.

Bazooka'dan daha iyi bir anakart olduğunu ben de biliyorum fakat yeni nesil skylake toplanmalı ram tek slot olmalı dedim ayrıca anakart slotuna laf etmedim PSU da kasaya dahil alınırsa butceye daha uygun olur ekran kartına daha fazla yatırım yapılabilir.

Kardeşim olmamış attığın sistem. Eski parçaları koymuşsun eski işlemci ve eski ekran kartı. O parçalar yerine i3 6100 + DDR4 MSI H110M PRO-VD anakart + DDR4 8gb ram+ GTX 950 ile değiştirilmeli parçalar.
Aynısını şimdi ben de söyledim :)

Bazooka'dan daha iyi bir anakart olduğunu ben de biliyorum fakat yeni nesil skylake toplanmalı ram tek slot olmalı dedim ayrıca anakart slotuna laf etmedim PSU da kasaya dahil alınırsa butceye daha uygun olur ekran kartına daha fazla yatırım yapılabilir.

Aynısını şimdi ben de söyledim :)
Ben de daha açık söyledim :) Ayrıca benim attığım sistem de skylake. Benim koyduğum anakart Bazooka değil ve daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı