2000 TL sistem önerisi

adnlburak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1800 TL'ye kadar bütçem var. Maximum 2000 olabilir. PC hakkında çok iyi bilgim yok fakat sistem toplama konusunda eksıklerım oldugu ıcın bu konu hakkında yardımınıza muhtacım toplanmış bilgisayar olursa benım ıcın daha iyi olabilir çünkü daha öncesinde kasa toplamadım bana bu site aracılıgıyla yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

https://www.itopya.com/

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun hocam 2000TL.

1800TL ye toplayacağım. (toplayamadı)

Screenshot_2017-03-04-11-55-47.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek link vermiyorum ancak genel olarak aşağıdaki gibi bir sistem kurabilirsin.

İşlemci: G4560 280tl

Gpu: 1050ti (markalara göre 600 ile 800lira arası değişiyor fiyatları)

Anakart: msi pro vd 2133mhz 230tl

Ram: Ddr4 8gb tek modül bir ram bulabilirsin. 260tl civarı.

Kasa: 500-600w civarı 80 plus powerlı kasa alabirsin 400lira civarına.

Hdd: 1tb 200-250tl

Bende bu sistemden almak istiyorum fakat PSU'sundan dolayı biraz çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?

Hmm, yani wat olarak yeter ama kaliteli mi bozulur mu hemen bilemeyeceğim. İçine sinmezse alırken siteye PSU yu sisteme dahil etmeden göndermelerini söyle olmuyor öyle derlerse PSU yu eklemesinler sisteme ama kutunun içinde açmadan göndersinler satarsın onu 100TL ye üstüne 80 tl ekleyip High Power 500W 80+ PSU alırsın. Bilemedim seçenek çok.

Bende bu sistemden almak istiyorum fakat PSU'sundan dolayı biraz çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?

O kasa baya sattı çünkü o fiyata alabileceğin en iyi sistemdir.PSU'ya gelince, 1050Ti zaten çok güç tüketen bir kart değil, sistemin toplam güç tüketiminin 300'ün üstüne çıkacağını sanmam.O PSU da en az 430-440 civarı verir.Benim görüşüm bu yönde, yine de alan birisi varsa bize bilgi verebilir.

O kasa baya sattı çünkü o fiyata alabileceğin en iyi sistemdir.PSU'ya gelince, 1050Ti zaten çok güç tüketen bir kart değil, sistemin toplam güç tüketiminin 300'ün üstüne çıkacağını sanmam.O PSU da en az 430-440 civarı verir.Benim görüşüm bu yönde, yine de alan birisi varsa bize bilgi verebilir.

Aynı fikirdeyim wat olarak yeter zaten yazdım onu bende ama kalitesini bilmiyoruz. Dandik mi Bozulur mu filan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı