2000 TL sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıfır bir sistem bana göre daha iyidir @Kayseri Mantısı sistemi bana göre daha alıcı gözüyle bakıyorum ama ikisini de birazdan inceleceğim. En ayrıntısına kadar bakacağım ama büyük ihtimalle @Kayseri Mantısı tavsiye ettiği şeyleri ve sistemi alacağım gibi duruyor. Eğer sizinde başka tavsiyeleriniz varsa gözden geçireceğim. Teşekkürler.

Hocam benim 2000 TL olsaydı 2. el alır uğraşırdım gerçekten Ryzen 3 3200G'nin performansı leş OC yaparsanız stok fan ile ölür işlemci üstüne o sistem 2200 TL yani hocam işlemci+ekran kartına 800 TL veriyorsunuz toplam anakartada 550 tlk veriyorsunuz gerek yok zaten RAM'ler 2400 MHz.

Hocam benim 2000 TL olsaydı 2. el alır uğraşırdım gerçekten Ryzen 3 3200G'nin performansı leş OC yaparsanız stok fan ile ölür işlemci üstüne o sistem 2200 TL yani hocam işlemci+ekran kartına 800 TL veriyorsunuz toplam anakartada 550 tlk veriyorsunuz gerek yok zaten RAM'ler 2400 MHz.

Sizde beni çok kararsız bıraktınız :D .

Arkadaş kendi sistemini savunuyor sadece kendi sistemine kötü diyemiyoruz sisteme kötü deyince kzıyor çünkü kendisi de kullanıyor (aynı sistemi)
Ryzen 3 3200G performansı nasıl leş? Kullanıcının gereksinimlerini karşılıyor. Ben oynadığım çoğu oyunu 60 FPS oynuyorum.

Bu cümlede neyi anlatmaya çalıştınız?

Hocam benim sistemimde 3000 MHz sizde 2400 MHz aralarında gerçekten fark var.

Bence emin olamadıysan birkaç konu daha aç adminler bir şey demez muhtelen hemen alacaksın diye bir şey yok.

Eğer donanım arşivinin attığı sistemi alırsanız, ekran kartınız RX 460, işlemciniz Ryzen 5 1600 14nm olacak, yani kısa vadede, uzun vadede, sıfır alınan APU sisteme göre daha rahat edeceksiniz, ama karar sizin tabii ki de, Vega 8'in performansı da PUBG Mobile, GTA V, CS:GO, Valorant gibi basit oyunlar için yeterli.

Donanım arşivinin sistemini almak daha mı mantıklı sizce @mesi.

Yani daha performanslı olacak APU sisteme göre işlemcisi de daha iyi olacak, ama sen zaten PUBG gibi güçlü oyunları oynamayacaksan pek fazla gerek yok Vega 8 yani GT 1030'da yeterlidir basit oyunlar için.

Arkadaş kendi sistemini savunuyor sadece kendi sistemine kötü diyemiyoruz sisteme kötü deyince kızıyor çünkü kendisi de kullanıyor aynı sistemi.

Saçmalık ben burada mantıklı bir şekilde açıklıyorum.

Hocam benim sistemimde 3000 MHz sizde 2400 MHz aralarında gerçekten fark var.

Biraz uğraşılırsa eli yüzü düzgün bir OC işlemi yapılabilir.
memory.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı