2000 TL sistem tavsiyesi

A F K

Hectopat
Arkadaşlar 2000 TL bütcem var ailemin durumu iyi değil bende onları üz miyim diye çalıştım para biriktirdim bana 2000 TL'ye sistem parçası öneren var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1997 TL tutuyor, maalesef daha iyisini toplayamadım. En kısa sürede aynı RAM'den eklerseniz performansta ciddi bir artış yaşarsınız.
2. el sistem olarak, FX 6300 ve RX RX 470'li sistemler alınabiliyor. Yahut Donanım Arşivinin 1900 TL'ye 2. el sistem toplama videosunu izlerseniz daha mantıklı sistem dizebilirsiniz.

2. el önerebilirsiniz sıfır olmaz zaten bu fiyata.
Önerebilirim fakat 2. el önerebilirim. Bu fiyata sıfır sistem alınmaz alınsa bile paran çöp olur hiç bişey oynayamazsın. Yaşadığın şehri belirtirsen o şehirden sahibindencom üzerinden bilgisayar bakabilirim.
@A F K

RİZE/ÇAYELİ de oturuyorum. zaten sıfır toplanmaz [her il den de bakabılırsın] yardımınız için tşk
Ben bir sistem topladım ancak 3050 TL tuttu 2000 TL'ye hiç sistem bulamadım çok uçuruyolar fiyatı bu satanlar.
Ben bir sistem topladım ancak 3050 TL tuttu 2000 TL'ye hiç sistem bulamadım çok uçuruyolar fiyatı bu satanlar.

Son düzenleme:
1997 TL tutuyor, maalesef daha iyisini toplayamadım. En kısa sürede aynı RAM'den eklerseniz performansta ciddi bir artış yaşarsınız.
2. el sistem olarak, FX 6300 ve RX RX 470'li sistemler alınabiliyor. Yahut Donanım Arşivinin 1900 TL'ye 2. el sistem toplama videosunu izlerseniz daha mantıklı sistem dizebilirsiniz.
O anakart yerine A320M S2H öneririm. İkisini de kullanmış (ve MSI olanını evinde halen kullanan) biri olarak söylüyorum.

Ryzen 3 3200G ( 795 TL )
Gigabyte A320M S2H ( 409 TL )
4 GB DDR4 2400 MHz Crucial RAM ( 117 TL) 2 Tane.
240 GB WD Green SSD ( 238 TL )
Dark Raider 500W ( 513 TL )
2189 TL.
Sıfır almanı öneririm, çalışarak para biriktirmişsin ikinci el alırsan sorunları olabilir ve para boşa gider, biliyorum sıfır iyi bir bilgisayar çok zor bu bütçe de ama attığım sistem en azından oyunları oynatacak düzeyde.

E5450 ve 750 Ti iyi gider arkadaşımda var aynı sistem (DDR3) çoğu oyunu High medium oynuyor ama E5450 için OC şart darboğaz olmaması için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı