2000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
2000

sskla

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı Web Tasarım
Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 2000₺. Sistemin görünüşü önemli değil, tamamen performansı önemli benim için. Zaten bu fiyat bandında da başka bir şey beklenmez. Şu an araştırmaya başladım ancak sizlerden de öneri bekliyorum. Mevcut bilgisayarım 8 GB RAM 4 GB ekran kartına sahip, orta düzey genel oyunlarda 30 FPS'yi geçmeyen bir bilgisayar. Bir tık iyisine geçsem de bana yeterli. Sıfır mı toplamak mantıklı 2. el mi? Bir de APU sistem ucuza mı gelir, daha mı maliyetli olur, performans alabilir miyim, ömrü ne kadar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000TL ye bu dönemde sıfır pc toplayamazsın. Sen kendi sistemini yaz upgrade için öneri yapabiliriz. Eğer upgrade edilemeyecek gibiyse 2.ele bakmanı veya apu sistem tercih etmeni öneriyorum.

Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 2000₺. Sistemin görünüşü önemli değil, tamamen performansı önemli benim için. Zaten bu fiyat bandında da başka bir şey beklenmez. Şu an araştırmaya başladım ancak sizlerden de öneri bekliyorum. Mevcut bilgisayarım 8 GB RAM 4 GB ekran kartına sahip, orta düzey genel oyunlarda 30 FPS'yi geçmeyen bir bilgisayar. Bir tık iyisine geçsem de bana yeterli. Sıfır mı toplamak mantıklı 2. el mi? Bir de APU sistem ucuza mı gelir, daha mı maliyetli olur, performans alabilir miyim, ömrü ne kadar olur?

Şu anki sisteminizi yazarsanız belki onu geliştirmek daha mantıklıdır.

Şu anki PC'nizi yazın. Belki yükseltme ile iyi yere gelir.

İşlemci: AMD Athlon II X4 620 2622 MHz AM3 938pin
Anakart: Foxconn 2ab1
Ekran kartı: ASUS R7240
RAM: Kingston 2x4 DDR3 800 MHz
HDD: Toshiba DT01ACA050 SATA3 500GB 7200RPM
PSU: Standard efficiency 300W.
Özellikleri bu şekilde anakart pek yükseltmeye uygun değil gibi geldi bana.
APU sistem daha uygun olur ve ileride bir ekran kartı ekleyip ömrünü uzatırsın.
Şu anki sisteminizi tam yazar mısınız?

İşlemci: AMD Athlon II X4 620 2622 MHz AM3 938pin
Anakart: Foxconn 2ab1
Ekran kartı: ASUS R7240
RAM: Kingston 2x4 DDR3 800 MHz
HDD: Toshiba DT01ACA050 SATA3 500GB 7200RPM
PSU: Standard efficiency 300W.

Bu bilgiseayarına da eklenti yapabilirsin ilakki ne sistem toplamana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00