2000 TL Sistem Tavsiyesi.

omeqa1905

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2014
Mesajlar
124
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 2000 TL bütçem var. Telefon (Samsung Galaxy S5) ya da 2000 TL'lik PC toplayacağım. Sizce hangisini yapmalıyım? Eğer PC derseniz 2000 TL bütçeli bir PC toplayabilir misiniz? Bu da benim topladığım sistem:

2000 TL.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlara meraklıysan ve şuanki telefonun çok kötü değilse kesinlikle pc almalısın. Malesef donanım konusunda yeteri kadar bilgiye sahip değilim onun için sistem öneremiyorum.
 
Ben olsam PC alırdım. Zaten elimdeki telefon tamamen kullanılamaz hale gelene kadar telefon değiştirmem. Kurduğunuz sistemde gayet iyi. Tek eksiği CPU soğutucu. Onuda almazsanız kasanız cok gürültülü çalışır .
 
Bu sorununun cevabını sen vermelisin aslında? Neden bilgisayar, neden telefon?

Benim şahsi kanaatim şu şekilde, telefon nekadar akıllı olursa olsun isterse süper zeka olsun senin kullanım alanını kısıtlar ve performans, oyun, render, edit anlamında 2000 tl ye toplayacağın bir sistemin yanından bile geçemez. Bilgisayar demek hız demek, performans, oyun ve güç demek. Telefon demek kolaylık taşınabilirlik demek ayrıca cebiniz her zaman yanınızdadır. Telefonunuz, siz dışarıdayken cebinizde, yattığınızda ise çoğunlukla başucunuzdadır. Sadece kolunuzu uzatarak yarınki hava durumuna bakmanız, bir arkadaşınızı aramanız, e-postalarınızı kontrol etmeniz mümkündür.

Gezen tozan evde çok vakit geçirmeyen biri ise laptop veya cep telefonuna yönel. Oyun oynayan ve evde vakit geçirmeyi seven biri isen PC al. Ama o pc yi alma, @Silinen üye arkadaşımız birçok kişiye güzel sistemler topladı, sana da tavsiye eder güzel bir sistem.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı