2000 TL Sistem Tavsiyesi

Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
826
Arkadaşlar bu sömestr tatilinde yeni bir bilgisayar toplayacağım. Oyun için toplanacak. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Elden alacağım o yüzden Vatan Bilgisayar'dan ''İnternet'e Özel'' ya da ''Web'e Özel'' ürünleri önermeyiniz.
 
Kendi sistemim. Monitörü ve DVD yazıcıyı çıkarırsanız istediğiniz fiyata gelcektir. (anakartta 2 ram slotu olduğu için Ram'i tek modül tercih ettim)
erays bilgisayar.png
 
@errays R9 285'e 500 W gerçekten yetiyor mu ? Hangi oyunları hangi grafik seviyesinde oynayabiliyorsun ?

@M.Hakan Eğer errays arkadaşın sistemine 500 W yetiyorsa benim toplayacağım sisteme de 500 W koysak olur mu ? Bir de R9 280X 'in aynı fiyata ASUS markalı olanı var. ASUS benim de bildiğim ve güvendiğim bir marka. ASUS seçersem herhangi bir şey kaybeder miyim ?

Arkadaşlar bir de kendi kafama göre bir sistem topladım. Nasıl olmuş ?
system 1.png


Kasa ve güç kaynağı yerine www.vatanbilgisayar.com: Thermaltake Versa 2 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bunu kullansam da olur mu ? Çünkü daha ucuza geliyor da :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı